Appartementen en privé-accommodatie Koprivnica

Koprivnica is een stad en de zetel van de Koprivnica-Križevci provincie in Kroatië. Het is gelegen in het noordwesten van Continental Kroatië, tussen de hellingen van de lage bergen van Bilogora en Kalnik en de rivier de Drava. Vanuit de stad van Zagreb ligt op ongeveer 85 kilometer. Door de stad loopt een klein beekje, waaruit Koprivnica zijn naam kreeg. De eerste keer dat de stad werd genoemd, is de 13e eeuw en in de 14e eeuw werd het een vrije...

Sorteer op:

Vakantiehuis Inn Green

Koprivnica

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

vanaf 160 €

1 recensie - 5/5

Vakantiehuis Mala tajna

Koprivnica

Van zee > 50 km
Capaciteit 2 personen

vanaf 100 €

Vakantiehuis Inn Green ( Koprivnica)

Waarom Podravina bezoeken? Groen en zelfstandig, op slechts een uur rijden van Zagreb, is Podravina een ideale bestemming om te ontsnappen aan de drukte en een pauze te nemen van het stressvolle dagelijkse leven van de stad. Natuurliefhebbers zullen niet teleurgesteld worden, of ze nu op zoek zijn naar een actieve vakantie of ontspanning. Wilt u uw verblijf verrijken met een stukje cultuur en historie? Maak je geen zorgen, Podravina heeft voor ieder wat wils en biedt zoveel dat je graag terug wilt komen zodat je niets mist.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Inn Green

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

Prijs vanaf 160 €

1 recensie - 5/5
Vakantiehuis Mala tajna ( Koprivnica)

Tussen de wijngaarden, bossen en groen ligt het vakantiehuis Mala tajna. Het ligt in de stad Kunovec Breg in de provincie Koprivnica-Križevac. Zagreb - 100 km Varaždin - 40 km De capaciteit van het huis is 2 personen. We hebben onze gasten voorzien van een grote parkeerplaats, een infraroodsauna en een hydromassagebad, een grill, een grill en een broodoven. Het huis bestaat uit twee verdiepingen. De benedenverdieping bestaat uit een grote keuken met alle apparatuur, een eetkamer met een smart-tv naast de tafel, en een houten tafel met een bank en een stoel bij de ingang, en een toilet. De bovenverdieping bestaat uit een open woonkamer met een hoekbank, een kitchenette, een infraroodsauna en een open doorgang naar het hydromassagezwembad in de wintertuin, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met inloopdouche . Naast het bovenstaande is er een groot terras met hoekmeubilair en twee ligstoelen.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Mala tajna

Van zee > 50 km
Capaciteit 2 personen

Prijs vanaf 100 €

Toeristengids - Koprivnica

Koprivnica  - Wapen Koprivnica is een stad en de zetel van de Koprivnica-Križevci provincie in Kroatië. Het is gelegen in het noordwesten van Continental Kroatië, tussen de hellingen van de lage bergen van Bilogora en Kalnik en de rivier de Drava. Vanuit de stad van Zagreb ligt op ongeveer 85 kilometer. Door de stad loopt een klein beekje, waaruit Koprivnica zijn naam kreeg. De eerste keer dat de stad werd genoemd, is de 13e eeuw en in de 14e eeuw werd het een vrije koninklijke stad. Tijdens de Turkse verovering werd het centrum van het kantoor Vojna Krajina's, en na het passeren van de Turkse dreiging in de late 17e eeuw, een snelle economische en culturele welvaart. Tegenwoordig is het een moderne stad met ongeveer 30.000 inwoners, en de belangrijkste activiteiten zijn landbouw, veeteelt, voedingsmiddelen-, farmaceutische- en hout- en papierindustrie. Toerisme ontwikkelt zich langzaam dankzij de goed bewaard gebleven barokke centrum van de stad, en tal van culturele en entertainment evenementen. U vindt accommodatie in goedkope appartementen en kamers in particuliere woningen te vinden. Voor toeristen en bezoekers zeker de meest aantrekkelijke centrum van de oude stad zal zijn, de huidige Zrinski, Florijanski en Jelacic Square, waar er oud één verdiepingen tellend huis in barok en Art Nouveau-stijl. Glooiende heuvels in de buurt van Koprivnica rijk met wijngaarden en boomgaarden, dan is de rivier de Drava en haar zijrivieren en meren te verbergen vele interessante en boeiende inhoud. Koprivnica wordt beschouwd als het gastronomisch centrum van de continentale Kroatië, met het bekende bedrijf Podravka, het Museum van voeding en vele toprestaurants. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen en kamers in Koprivnica en bespaar tot 40%. Zoeken naar betaalbare accommodatie in Koprivnica en het omliggende gebied. Welkom bij Koprivnica!

Koprivnica Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Koprivnica