Appartementen en privé-accommodatie Čakovec

Čakovec is een stad en de zetel van Međimurje in Kroatië. Het is gelegen in het noordelijkste deel van het vasteland van Kroatië, tussen de rivieren Mura en Drava en heeft een bevolking van 15.000 inwoners. De naam komt van de graaf Chakyja, die in het begin van de 13e eeuw een houten fort later belde Csaky toren gebouwd. De tijd van grote economische en culturele ontwikkeling van de stad begon in de 16e eeuw, toen de Kroatische adellijke familie...

Sorteer op:

Appartement Međimurski dvori

Čakovec

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

Appartement Međimurski dvori ( Čakovec)

Medimurje is de noordelijkste bestemming van het continentale Kroatië - "Groen-Kroatië". Het synoniem voor ontspanning, wellness, sport en actieve vakanties, conferenties en teamgebouw met uitzonderlijke gerechten en prachtige natuur. Excursiecentrum Me? Imurski dvori ligt in Lopatinec, het hart van Medimurje, op slechts 6 km van het centrum van Cakovec en 14 km van het Spa & Sport Resort Sv. Martin. Binnen het excursiecentrum is er luxe ingerichte appartement van 62 vierkante meter, met capaciteit van 2 tot 5 personen, geschikt in de zomer en winter. Het is omringd door zorgvuldige bloemrijke arrangementen en groen die een idyllische en gezellige sfeer creëren. Het appartement bestaat uit een keuken, eetkamer, slaapkamer, ruime woonkamer, badkamer en sauna. Volgens uw verzoek kunnen wij u maaltijden (ontbijt, lunch, diner) in ons eigen restaurant aanbieden tegen gunstige prijzen. Restaurant Medimurski dvori was opgenomen in 100 voornaamste Kroatische restaurants. Het biedt traditionele gerechten uit de streek: het is elegant ingericht, ingericht met waardevolle antiek, originele schilderijen van bekende Kroatische schilders en diverse details die getuigen van de geschiedenis van het gebied. Reisbureau Etno Art travel kan u helpen bij het selecteren van een aantal activiteiten aangeboden in Medimurje. Naast de prachtige herinneringen van het gebied, in de cadeauwinkel Etno Art, vindt u de originele traditionele souvenirs om u van uw reis naar huis te brengen.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Međimurski dvori

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Čakovec

Čakovec  - Wapen Čakovec is een stad en de zetel van Međimurje in Kroatië. Het is gelegen in het noordelijkste deel van het vasteland van Kroatië, tussen de rivieren Mura en Drava en heeft een bevolking van 15.000 inwoners. De naam komt van de graaf Chakyja, die in het begin van de 13e eeuw een houten fort later belde Csaky toren gebouwd. De tijd van grote economische en culturele ontwikkeling van de stad begon in de 16e eeuw, toen de Kroatische adellijke familie Zrinski werd de eigenaar van het gehele gebied. 29 mei 1579. telling Juraj Zrinski, de bijzondere privileges om de bewoners van de Čakovec fort, dat is de basis voor de ontwikkeling van Čakovec als een vrijhandelszone stad en de datum wordt nog steeds gevierd als de Dag van de stad Čakovec. Dankzij de bijdragen en de inspanningen van de Graven Zrinski, wordt Cakovec ook wel de stad van de Zrinski. In het centrum van Čakovec ligt Stari Grad, toen en nu een symbool van de historische mijlpaal van de stad. Een ander belangrijk historisch monument is de Franciscaner kerk en klooster uit de eerste helft van de 18e eeuw gebouwd in de barokke stijl. Het is de moeite waard om te bezoeken en te zien tal van tentoonstellingen in het Museum van Čakovec. Međimurje staat bekend om zijn glooiende heuvels en wijngaarden, landbouw en jachtgebied. Alle fijnproevers zullen zeker genieten, toen ze een aantal van de lokale specialiteiten proberen, zoals gehavend soepen, stoofschotels of Međimuje strudels, en dit alles met een goed glas wijn uit Međimurje kelders. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan Međimurje en Čakovec, en te genieten in dit idyllische regio waar veel Europese invloeden samen te voegen. Zoek naar particuliere accommodatie in Cakovec. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Cakovec, goedkoper tot 40% zonder hoge makelaarskosten. Welkom bij Cakovec!

Čakovec Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Čakovec