Appartementen en privé-accommodatie Bjelovar

Bjelovar is een stad en het centrum van Bjelovar provincie in Kroatië. Het is gelegen op een groot plateau op de zuidelijke hellingen van Bilogora in het noordwesten van Kroatië. Het is economische, culturele en politieke centrum van de regio waarin leeft 50000 bewoners. Het is één van de jongste steden in Kroatië, gevormd in 1756, door de beslissing van de Oostenrijks-Hongaarse keizerin Maria Theresia. Een van de interessante dingen is dat werd...

Sorteer op:

Appartementen Matic

Bjelovar

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

op aanvraag

Appartementen Matic ( Bjelovar)

De appartementen bevinden zich in de eerste zone van de stad, straat A. Mihanovica 41. We hebben 2 appartementen. Appartement 1 heeft ongeveer 65 m2, maakt het twee slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer met toilet en gang. Appartement 2 is 32 m2 heeft een woonkamer met keuken en slaapkamer en badkamer met toilet. De appartementen zijn voorzien van airconditioning. In elke kamer en de woonkamer is een tv. Op alle gebieden is draadloos internet beschikbaar via WiFi. Appartement 1 heeft 4 bedden + 2 extra bedden. Appartement 2 heeft 2 bedden. De stad Bjelovar ligt op een plateau in het zuidelijke deel van Bilogora (Noord-West-Kroatië) op 135 meter boven zeeniveau. Bjelovar is het hoofdkwartier van Bjelovar County, maar het natuurlijke, culturele en politieke centrum van de regio. De stad Bjelovar heeft een totale oppervlakte van 191,9 km2 en administratief omvat 31 vestigingen. Vandaag heeft het gebied ongeveer 42.000 inwoners. Welkom, fijne vakantie!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Matic

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Bjelovar

Bjelovar  - Wapen Bjelovar is een stad en het centrum van Bjelovar provincie in Kroatië. Het is gelegen op een groot plateau op de zuidelijke hellingen van Bilogora in het noordwesten van Kroatië. Het is economische, culturele en politieke centrum van de regio waarin leeft 50000 bewoners. Het is één van de jongste steden in Kroatië, gevormd in 1756, door de beslissing van de Oostenrijks-Hongaarse keizerin Maria Theresia. Een van de interessante dingen is dat werd gebouwd als een oefenterrein en heeft een goede structuur vierkant straat in het centrum van de stad. Van historische bezienswaardigheden raden wij een bezoek aan de barokke kathedraal van St. Teresa van Avila, gebouwd in de 18e eeuw, de grootste steen paviljoen in Europa in het centrale park en de stad museum. Vanwege de zeer vruchtbare grond en bossen rijke heuvels van Bilogora, is de bevolking voornamelijk actief in de landbouw, veeteelt en bosbouw. Hier is een lange traditie van melk en kaas productie, dus Bjelovar wordt soms aangeduid als de stad van kaas. Enkele van de meest populaire kazen die hier worden geproduceerd zijn Bilogorac, Podravac, Dimsi ... In de stad kun je accommodatie in goed uitgeruste kamers en appartementen in de familie huizen en in de omgeving vindt u accommodatie op boerderijen, die bieden zeer interessante plattelandstoerisme en gezond voedsel. In Bjelovar worden georganiseerd interessante culturele en entertainment evenementen zoals de Bjelovar Fair, Teresiana, BOK fest, Doku-art en anderen. Het gastronomische aanbod van deze regio is rijk en zeer gevarieerd en u zult genieten van een zeer smakelijke en gezonde voeding. Wij nodigen u uit om Bjelovar en idyllische hellingen van Bilogora te bezoeken en om te ontspannen in het weelderige groen en de frisse lucht van deze regio. Zoek naar particuliere accommodatie in Bjelovar en het omliggende gebied. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Bjelovar en omgeving. Welkom bij Bjelovar!

Bjelovar Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Bjelovar