Appartementen en privé-accommodatie Duga Resa

Duga Resa is een klein stadje in de provincie van Karlovac in Kroatië. Het is gelegen in de buurt van Karlovac, aan de oevers van Mrežnica rivier, aan het kruispunt naar Rijeka en Senj. Het is vernoemd naar een plant die overvloedig groeit in dit gebied op het land en in het water. De geschiedenis van de plaats dateert uit de Middeleeuwen, en alleen het uiterlijk van katoen verwerkende fabriek in de late 19e eeuw en de aanleg van de spoorlijn Karlovac...

Sorteer op:

Appartementen Jurica

Duga Resa

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

vanaf 60 €

Appartementen Indiana

Duga Resa

Van zee 1 km
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartementen Biličić

Duga Resa

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

Appartementen Jurica ( Duga Resa)

Appartement "Jurica" ​​is gevestigd in een rustiek houten huis omringd door fruitbomen, bloemen en een tuin met seizoensgebonden groenten. Het terras biedt uitzicht op een van de mooiste Kroatische rivieren - Mreznica. Deze blauwgroene schoonheid met vele merenverlengingen en watervallen vloeit voort uit twee rivieren (Primisljanska Mreznica en Zagorska Mreznica) die in Sastavci zijn verbonden. De 64 km lange waterbaan biedt tal van stranden, watervallen en oude molens. De populairste zijn die in Sastavci, Generalski Stol, Zvecaj, Mihalic Selo, Galovic Selo, Brig en Duga Resa. De rivier Mreznica is overvloedig in zoetwater rivier vis, krabben en bronnen van het drinken van koud water. Het is ideaal om te vissen, raften en zwemmen. Geniet van een fietstocht langs de rivier of ontspan in vrede en vissen. Breng een dag in de natuur door in het bos of ga naar de nabijgelegen spa en kijk rond het middeleeuwse fort. We raden u aan het multimediacentrum van sprookjes in Ogulin te bezoeken.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Jurica

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 60 €

Appartementen Indiana ( Duga Resa)

Appartement Indiana is gelegen in het onderste deel van het huis. Het appartement heeft uitzicht op de boomgaard met tuintafel, waar de gasten hun intimiteit en zachte groene heuvels kunnen genieten waarop vrij paarden en ezels vrij kunnen worden gewassen. Het appartement bestaat uit een lobby, keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer. Op slechts 10 minuten loopt het bos door tot het strand en waterval op de rivier de Korana. Op de boerderij is het mogelijk om actieve vakanties, paardrijden, dagtochten met paarden en kanoën, wandelen, paddenstoelen te plukken, kruiden te plukken, fietsen, badminton, enz.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Indiana

Van zee 1 km
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Biličić ( Duga Resa)

2 appartementen

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Biličić

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Duga Resa

Duga Resa  - Wapen Duga Resa is een klein stadje in de provincie van Karlovac in Kroatië. Het is gelegen in de buurt van Karlovac, aan de oevers van Mrežnica rivier, aan het kruispunt naar Rijeka en Senj. Het is vernoemd naar een plant die overvloedig groeit in dit gebied op het land en in het water. De geschiedenis van de plaats dateert uit de Middeleeuwen, en alleen het uiterlijk van katoen verwerkende fabriek in de late 19e eeuw en de aanleg van de spoorlijn Karlovac - Rijeka, van het kleine dorp werd een industriële site, en later werd de status toegekend van de stad. Het heeft ongeveer 12.000 inwoners, die vooral bezig zijn in de landbouw, de service-industrie, maar het is nog steeds aanzienlijk katoenindustrie. Dankzij de unieke natuurlijke parel van continentaal Kroatië, Mrežnica rivier, langzaam ontwikkeling van het toerisme. Inwoners van Duga Resa langzaam biedt accommodatie in appartementen en kamers in hun particuliere woningen. Toeristische aanbod is voornamelijk gebaseerd op Mrežnica rivier waar wordt georganiseerd raften, kanoën of boot rijden, en tijdens de zomer kunt u verfrissing vinden in één van de vele stadsstranden op deze emerald groene en schone rivier. In de omgeving Duga Resa zijn er tal van goed onderhouden fietspaden, en u kunt wandelen naar de nabijgelegen bergen en de hoogste top Vinica. Dit gebied staat bekend om zijn oude bossen, waar het mogelijk is om fazanten en vossen jagen. Alle sportvissers zal ook tot hun recht komen op Mrežnica, dat is een kleine rivier schatkamer van zoetwatervissen. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan Duga Resa en breng een kwaliteit weekend in de natuur en tal van activiteiten die deze plek biedt. Zoeken naar betaalbare accommodatie in Duga Resa en de omliggende gebieden. Appartementen, kamers en oholiday woningen in Duga Resa, goedkoper tot 40%, zonder hoge makelaarskosten. Welkom bij Duga Resa!

Duga Resa Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Duga Resa