Appartementen en privé-accommodatie Cres - Beli

Beli is een klein toeristisch dorpje in de Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen aan de noordoostelijke kant van het eiland Cres, op een heuvel op slechts 200 meter van de zee. Dorp heeft de vorm van akropolis en ligt boven 130 meter hoge heuvel. Het heeft een bevolking van slechts 50 permanente bewoners, en administratief het behoort tot de stad Cres. Van culturele en historische bezienswaardigheden vermelden waard zijn: parochiekerk...

Sorteer op:

Appartementen Kalikut

Cres - Beli

Van zee 800 m
Capaciteit 2 personen

op aanvraag

Appartementen Kalikut ( Cres - Beli)

De plaats is gelegen op een heuvel dichtbij de zee. De stad ligt op een hoogte van ongeveer 100 meter, van de zee is het slechts 200 meter. Er zijn verschillende attracties, waaronder een brug gebouwd in het bewind van keizer Tiberius, volledig bewaard gebleven en is een zeldzaam voorbeeld van de Romeinse architectuur. Het is ook bekend griffon gier, schone zee en stranden. De appartementen bevinden zich in een prive-woning met een mooi terras met uitzicht op de zee. In ons huis bieden wij accommodatie apatman (2 +2) en appartement (2 +1), gecategoriseerd met twee sterren die u comfort en gezellig thuis toelaten. De appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en de slaapkamer heeft een prachtig uitzicht op de zee.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Kalikut

Van zee 800 m
Capaciteit 2 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Cres - Beli

Cres - Beli  - Wapen Beli is een klein toeristisch dorpje in de Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen aan de noordoostelijke kant van het eiland Cres, op een heuvel op slechts 200 meter van de zee. Dorp heeft de vorm van akropolis en ligt boven 130 meter hoge heuvel. Het heeft een bevolking van slechts 50 permanente bewoners, en administratief het behoort tot de stad Cres. Van culturele en historische bezienswaardigheden vermelden waard zijn: parochiekerk in romaanse stijl waarin zijn er verschillende waardevolle Glagolitische inscripties, de kerk van St. Mary met de museumcollectie, de gotische kerk van St. Anthony, prehistorische stallen bij de ingang van de stad , Romeinse brug over de canyon, en de stenen hoofd van koning Abel. Beli is de perfecte plek voor een rustige familie en camping toerisme met een mooi kiezelstrand en goed beschermd kleine haven. De hele natuur en actieve vakantie liefhebbers zullen genieten van lange wandelingen in de prachtige bosrijke gebieden van Tramuntana. Hier is Eco centrum Beli binnen die open is meerdere permanente tentoonstelling setup. Dit zijn de biodiversiteit van de Cres - Losinj, het verhaal over de vale gieren en geschiedenis en milieu-erfgoed bossen van Tramuntana. Wij nodigen u uit om het eiland Cres en romantische middeleeuwse dorp Beli te bezoeken, en breng vakantie in alle rust en omgeven door ongerepte natuur en de heldere zee. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Beli. Appartementen, kamers en vakantiewoningen goedkoper tot 40%, zonder hoge makelaarskosten. Welkom bij Beli op het eiland Cres!

Cres - Beli Weervoorspelling