Appartementen en privé-accommodatie Krk - Soline

Soline is een klein toeristenoord gelegen aan de zuidkust van de prachtige baai van Soline, aan de oostkant van het eiland Krk. Administratief behoort het tot de gemeente Dobrinj waarvan het middeleeuwse kasteel boven deze prachtige baai op het eiland Krk ligt. Soline is vernoemd naar zoutziederij waarin zeezout werd geproduceerd uit de Romeinse tijd tot de Middeleeuwen. Tegenwoordig staat Soline bekend als toeristische bestemming, vooral dankzij...

Sorteer op:

Appartement Sikic

Krk - Soline

Van zee 250 m
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartement Martina

Krk - Soline

Van zee 200 m
Capaciteit 10 personen

vanaf 210 €

Appartementen Stašić Katarina

Krk - Soline

Van zee 300 m
Capaciteit 15 personen

vanaf 44 €

Appartement Sikic ( Krk - Soline)

Wij huren nieuw ingerichte Deluxe Suite 4 A, 4 +1 personen + babybedje. In een rustige plek met een prachtig panoramisch uitzicht. Appartement geschikt voor gezinnen met kinderen. Bekende modder is 900 meter verderop en het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op slechts 350 meter afstand.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Sikic

Van zee 250 m
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Martina ( Krk - Soline)

Appartement Martina is gelegen in een kleine dorpsbaai Soline op het eiland Krk, op slechts 200 meter van het strand. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van de woning en beschikt over vijf slaapkamers: Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, een aparte badkamer met ligbad, grote woonkamer met balkon en een prachtig uitzicht over de erker, een keuken met balkon. In de omgeving is het beroemde strand met modder Meline of u kunt de grot Biserujka bezoeken.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Martina

Van zee 200 m
Capaciteit 10 personen

Prijs vanaf 210 €

Appartementen Stašić Katarina ( Krk - Soline)

Appartementengebouw met 3 verdiepingen. Op elke verdieping is er 1 tweekamerappartement van 55 m2 voor 4 + 1 personen. Elk appartement heeft een woonkamer en keuken, badkamer met douche, toilet, haardroger, EHBO-doos en een groot overdekt balkon op de begane grond en een extra terras. Vanaf de eerste en tweede verdieping is er een prachtig uitzicht over de zee en de baai. Appartement nr. 2 heeft ook een wasmachine. De keukens in de appartementen zijn uitgerust met een elektrische waterkoker, 2 elektrische kookplaten, een koelkast met vriezer, een magnetron en serviesgoed en keukengerei om te eten en eten te bereiden. In de tuin is er een gemeenschappelijke barbecue en parkeergelegenheid voor gasten van het appartement. Host assistentie op afroep voor alle situaties en diensten. De gastheer woont niet in het gebouw maar is 24 uur per dag beschikbaar. Het strand is te voet in een paar minuten te bereiken. Het hoofdstrand is van beton met kiezelstenen en zand in de zee. Ernaast is er een kleine haven voor boten, van waaruit een kiezelstrand loopt met een bosje en gazon in de schaduw en zand in de zee. Het strand strekt zich uit en sluit aan op het beroemde strand Meline met geneeskrachtige modder, langs de historische waterkant waarrond een zeer ondiepe en warme zee is waardoor het badseizoen duurt van mei tot oktober. Het hele gebied van Solin is kalm, stil en tam, zonder grote toeristenmassa's. Natuurlijke microlocatie zonder harde wind en met minimale neerslag. Er zijn ook promenades in het bos met archeologische vindplaatsen en de Biserujka-grot.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Stašić Katarina

Van zee 300 m
Capaciteit 15 personen

Prijs vanaf 44 €

Toeristengids - Krk - Soline

Krk - Soline  - Wapen Soline is een klein toeristenoord gelegen aan de zuidkust van de prachtige baai van Soline, aan de oostkant van het eiland Krk. Administratief behoort het tot de gemeente Dobrinj waarvan het middeleeuwse kasteel boven deze prachtige baai op het eiland Krk ligt. Soline is vernoemd naar zoutziederij waarin zeezout werd geproduceerd uit de Romeinse tijd tot de Middeleeuwen. Tegenwoordig staat Soline bekend als toeristische bestemming, vooral dankzij zand en geneeskrachtige modder. Aan de onderkant van de baai ligt het zandstrand van Meline, waar zwemmers zijn bedekt met van nature helende modder en genieten van in de zee en zonnebaden. De modder is geschikt voor de behandeling van bot- en gewrichtsaandoeningen en huidaandoeningen. Het strand is erg ondiep en ruim en is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het is ook geschikt voor verschillende sportactiviteiten, van picigin (balspel) tot beachvolleybal. Vanwege de ondiepe en afgesloten baai is de temperatuur van het zeewater in de baai van Soline hoger dan buiten in de Adriatische zee. Het badseizoen duurt dus van het midden van de lente tot de late herfst. De baai van Soline biedt veilige beschutting tegen alle winden en wordt beschouwd als de veiligste van de hele oostkust van het eiland Krk, waardoor het erg handig en veilig is voor verankering. Aan de oevers van deze ruime baai zijn er 3 plaatsen: Klimno en Soline aan de zuidkust en Čižići in het westen. Afgezien van ligplaatsen zijn er winkels, cafés, restaurants, geldautomaten. In de buurt van de baai van Soline, is er een kleine maar mooie Biserujka-grot, slechts 110 meter lang. Tegenwoordig is het een van de meest bezochte grotten in Kroatië dankzij de rijkdom aan stalactieten en stalactieten en is het een bezoek waard. U vindt accommodatie in de baai van Soline in tal van appartementen, kamers en vakantiehuizen in Soline, Čižići en Klimno, evenals andere omliggende kleine plaatsen met een prachtig uitzicht over de hele baai en Crikvenica, tegenover het Vinodolski-kanaal. Bezoek deze interessante en unieke bestemming op het eiland Krk en breng een aangename en ontspannen vakantie met uw gezin door! Welkom bij Soline op het eiland Krk!

Krk - Soline Weervoorspelling