Appartementen en privé-accommodatie Krk - Soline

Soline is een klein toeristenoord gelegen aan de zuidkust van de prachtige baai van Soline, aan de oostkant van het eiland Krk. Administratief behoort het tot de gemeente Dobrinj waarvan het middeleeuwse kasteel boven deze prachtige baai op het eiland Krk ligt. Soline is vernoemd naar zoutziederij waarin zeezout werd geproduceerd uit de Romeinse tijd tot de Middeleeuwen. Tegenwoordig staat Soline bekend als toeristische bestemming, vooral dankzij...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Krk - Soline

Sorteer op:

1 recensie - 5/5

Appartement Jana

Krk - Soline

Van zee 1.5 km
Capaciteit 5 personen

vanaf 35 €

Appartement Sikic

Krk - Soline

Van zee 250 m
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartementen Martina

Krk - Soline

Van zee 200 m
Capaciteit 10 personen

vanaf 235 €

1 recensie - 5/5
Appartement Jana ( Krk - Soline)

Appartement Jana ligt op een rustige plek Gornja Hlapa 23. Het appartement bevindt zich in een stenen huis, met aparte ingang. Het heeft een keuken, een badkamer, een slaapkamer, een tuin. Het is een slaapkamer met 2 bedden van 160x200 en 1 90x100 bed. De steen is in oude stijl en omdat de steen in het huis niet heet is. Mogelijkheid om de grill te gebruiken. Het appartement is uitgerust met servies en bestek. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Er is ook tuinmeubilair met parasol. Uitzicht op de tuin en een deel van de zee. Parkeren op het nabijgelegen strand wordt niet betaald.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Jana

Van zee 1.5 km
Capaciteit 5 personen

Prijs vanaf 35 €

Appartement Sikic ( Krk - Soline)

Wij huren nieuw ingerichte Deluxe Suite 4 A, 4 +1 personen + babybedje. In een rustige plek met een prachtig panoramisch uitzicht. Appartement geschikt voor gezinnen met kinderen. Bekende modder is 900 meter verderop en het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op slechts 350 meter afstand.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Sikic

Van zee 250 m
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Martina ( Krk - Soline)

Appartement Martina ligt in een klein dorpsbaai Soline op het eiland Krk, op slechts 200 meter van het strand. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het huis en heeft vijf slaapkamers: Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, een aparte badkamer met ligbad, een grote woonkamer met balkon en een prachtig uitzicht op de baai, een keuken met balkon. In de buurt is het beroemde strand met modder Meline of u kunt de grot Biserujka bezoeken.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Martina

Van zee 200 m
Capaciteit 10 personen

Prijs vanaf 235 €

Toeristengids - Krk - Soline

Krk - Soline  - Wapen Soline is een klein toeristenoord gelegen aan de zuidkust van de prachtige baai van Soline, aan de oostkant van het eiland Krk. Administratief behoort het tot de gemeente Dobrinj waarvan het middeleeuwse kasteel boven deze prachtige baai op het eiland Krk ligt. Soline is vernoemd naar zoutziederij waarin zeezout werd geproduceerd uit de Romeinse tijd tot de Middeleeuwen. Tegenwoordig staat Soline bekend als toeristische bestemming, vooral dankzij zand en geneeskrachtige modder. Aan de onderkant van de baai ligt het zandstrand van Meline, waar zwemmers zijn bedekt met van nature helende modder en genieten van in de zee en zonnebaden. De modder is geschikt voor de behandeling van bot- en gewrichtsaandoeningen en huidaandoeningen. Het strand is erg ondiep en ruim en is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het is ook geschikt voor verschillende sportactiviteiten, van picigin (balspel) tot beachvolleybal. Vanwege de ondiepe en afgesloten baai is de temperatuur van het zeewater in de baai van Soline hoger dan buiten in de Adriatische zee. Het badseizoen duurt dus van het midden van de lente tot de late herfst. De baai van Soline biedt veilige beschutting tegen alle winden en wordt beschouwd als de veiligste van de hele oostkust van het eiland Krk, waardoor het erg handig en veilig is voor verankering. Aan de oevers van deze ruime baai zijn er 3 plaatsen: Klimno en Soline aan de zuidkust en Čižići in het westen. Afgezien van ligplaatsen zijn er winkels, cafés, restaurants, geldautomaten. In de buurt van de baai van Soline, is er een kleine maar mooie Biserujka-grot, slechts 110 meter lang. Tegenwoordig is het een van de meest bezochte grotten in Kroatië dankzij de rijkdom aan stalactieten en stalactieten en is het een bezoek waard. U vindt accommodatie in de baai van Soline in tal van appartementen, kamers en vakantiehuizen in Soline, Čižići en Klimno, evenals andere omliggende kleine plaatsen met een prachtig uitzicht over de hele baai en Crikvenica, tegenover het Vinodolski-kanaal. Bezoek deze interessante en unieke bestemming op het eiland Krk en breng een aangename en ontspannen vakantie met uw gezin door! Welkom bij Soline op het eiland Krk!

Krk - Soline Weervoorspelling