Appartementen en privé-accommodatie Krk - Čižići

Čižići is een kleine plaats op het eiland Krk in de provincie Primorje-Gorski Kotar. Het is gelegen in de diepe natuurlijke baai van Soline in het noordoostelijke deel van het eiland Krk. Bestuurlijk behoort het tot de gemeente Dobrinj en telt het slechts ongeveer honderd inwoners. De baai van Soline is erg specifiek omdat het erg ondiep is en de verandering en fluctuatie van de zee erg zwak is. De zee in de baai is veel warmer dan de zee buiten...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Krk - Čižići

Sorteer op:

Appartementen Ivan

Krk - Čižići

Van zee 200 m
Capaciteit 10 personen

vanaf 57 €

Appartement Omanović

Krk - Čižići

Van zee 500 m
Capaciteit 12 personen

op aanvraag

Appartementen Ivan ( Krk - Čižići)

Apartments Ivan ligt in een rustig deel van Čižići op het eiland Krk. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en een eigen terras met uitzicht op zee. De appartementen zijn standaard uitgerust. Ze bevinden zich in de buurt van de Biserujka-grot en de geneeskrachtige modder. Als u lekker wilt uitrusten en van het zandstrand, de warme zee en uw rust houdt, kom dan naar onze appartementen en wij zullen u vriendelijk ontvangen. Het eiland Krk is prachtig vol groen en prachtige natuur.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Ivan

Van zee 200 m
Capaciteit 10 personen

Prijs vanaf 57 €

Appartement Omanović ( Krk - Čižići)

Omanovic Apartments zijn gelegen in Cizici, eiland Krk. 500 m van de zee. Gelegen in een rustige omgeving weg van wegen en in de buurt van grote stranden. Aan onze gasten, met name die met jonge kinderen, biedt een zinvolle en zorgeloze vakantie. Wij bieden appartementen van type een en twee slaapkamer units. De appartementen bestaan ​​uit mooie en ruime badkamers met natuurlijk licht, functionele keuken, smaakvol ingerichte kamers en balkons en terrassen met uitzicht op de zee. Gasten kunnen gebruik maken van de parkeerplaats, satelliet-tv, gratis WiFi, een speeltuin voor kinderen en andere faciliteiten voor een aangename vakantie.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Omanović

Van zee 500 m
Capaciteit 12 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Krk - Čižići

Krk - Čižići  - Wapen Čižići is een kleine plaats op het eiland Krk in de provincie Primorje-Gorski Kotar. Het is gelegen in de diepe natuurlijke baai van Soline in het noordoostelijke deel van het eiland Krk. Bestuurlijk behoort het tot de gemeente Dobrinj en telt het slechts ongeveer honderd inwoners. De baai van Soline is erg specifiek omdat het erg ondiep is en de verandering en fluctuatie van de zee erg zwak is. De zee in de baai is veel warmer dan de zee buiten de baai en dus geschikt om in de herfst- en lentemaanden te zwemmen. Onderaan de baai van Soline ligt het beroemde zandstrand Meline, dat bekend staat om zijn geneeskrachtige modder die helpt bij de behandeling van jicht en huidziekten. Het strand is ideaal voor sportieve activiteiten zoals "picigin" (strandspel), beachvolleybal ... Het oude gedeelte van de plaats lag oorspronkelijk honderd meter van de kust op een kleine heuvel, maar een paar decennia geleden breidde de plaats zich uit de weg naar de zee dankzij toeristische ontwikkeling. Tijdens de middeleeuwen werd het hele gebied van de baai van Soline (Čižići, Soline en Klimno) bewoond dankzij de zoutpannen van de adellijke familie Frankopan. Tot de komst van het toerisme hielden de inwoners van Čižići zich voornamelijk bezig met veeteelt, maar de laatste tijd houden ze zich vooral bezig met toerisme en het verhuren van kamers, appartementen en vakantiehuizen. Čižići, evenals de hele baai van Soline, is ideaal voor al diegenen die hun vakantie graag in alle rust en zonder al te veel lawaai en grote drukte doorbrengen op meer bekende toeristische bestemmingen. Het is ook geschikt voor gezinnen met kinderen vanwege de zandstranden, een ondiepe en warme zee van de baai van Soline. Vlakbij is een beroemde toeristische attractie - de prachtige grot Biserujka, die ongeveer honderd meter lang is en rijk aan grotversieringen (stalagmieten en stalactieten) en die is ingericht voor toeristen om te bezoeken. Talrijke fiets- en wandelpaden lopen door het hele eiland Krk voor iedereen die van een actieve vakantie en ontspanning houdt tijdens wandelingen in de natuur. U kunt accommodatie in Čižići vinden in tal van appartementen, kamers en vakantiehuizen als onderdeel van een privéfamilie. Wij wensen u een prettig verblijf in deze kleine en rustige oase op het eiland Krk!

Krk - Čižići Weervoorspelling