Appartementen en privé-accommodatie Podaca

Podaca is een kleine toeristische en kustplaats in de Makarska Rivier. Het ligt 35 kilometer ten zuiden van Makarska en 2 kilometer ten oosten van Zaostrog. Het behoort administratief tot de gemeente Gradac. Het bestaat uit drie dorpen: Kapeć, Viskovića vala en Ravanje, waar ongeveer 650 vaste bewoners leven. Het dorp werd voor het eerst genoemd in de 15e eeuw, en later op de hoogte boven de plaats werd een toren voor verdediging van de Turken gebouwd,...

Sorteer op:

Appartementen Aurelia - Podaca

Podaca

Van zee 100 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 25 €

Appartement Slavko

Podaca

Van zee 150 m
Capaciteit 3 personen

vanaf 30 €

Appartement Vistica

Podaca

Van zee 70 m
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

Appartement Primorac Podaca

Podaca

Van zee 150 m
Capaciteit 22 personen

vanaf 25 €

Appartement Eden

Podaca

Van zee 40 m
Capaciteit 6 personen

op aanvraag

Appartementen Aurelia - Podaca ( Podaca)

Aurelia appartementen bevinden zich in het familiehuis met een grote tuin omgeven door groen en een eigen parkeerplaats. De appartementen zijn onlangs gerenoveerd en voorzien van airconditioning, op slechts 3 minuten lopen van het kiezelstrand Vala. Appartementen Aurelia zijn de ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rustige gezinsvakanties en ontspanning.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Aurelia - Podaca

Van zee 100 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 25 €

Appartement Slavko ( Podaca)

Een vakantiehuis met een appartement met een slaapkamer op de begane grond. Het huis is omheind in groen met een tuin en is een ideale keuze voor gezinnen met kinderen. Voor degenen die op zoek zijn naar een verblijf in het groen, de intimiteit van een verblijf, is dit een echt aanbod. Appartement ligt in het centrum van de stad en weer geïsoleerd van de uitzichten op de omgeving. Het is uitgerust met alle benodigde apparatuur om te verblijven, en de prachtige stranden en lange promenades langs de zee zullen nog lang in uw geheugen bewaard blijven.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Slavko

Van zee 150 m
Capaciteit 3 personen

Prijs vanaf 30 €

Appartement Vistica ( Podaca)

Groot appartement dichtbij de zee, in een gezinswoning met parkeerplaats. Het appartement heeft een grote slaapkamer met balkon, badkamer en slaapkamer met keuken en balkon. Accommodatie ligt op een perfecte locatie tussen de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden, Dubrovnik (100 km), Split (100 km), Makarska (35 km), Medjugorje (30 km)

Categorisatie Categorisatie - Appartement Vistica

Van zee 70 m
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Primorac Podaca ( Podaca)

Podaca was 1 km verwijderd van de zee, maar werd verlaten na de aardbeving in 1962, toen een plaats aan zee werd gebouwd. Podace wordt voor het eerst genoemd in 1477 in een Turks document. In het centrum van de oude stad is een kerk van Sv. Ivana Krstitelja werd gebouwd uit de 12e-13e eeuw en daarnaast een barokke kerk van Sv. Stjepan Prvomucenik (in 1762.), gelegen in het midden van de begraafplaats. In de ingang van de plaats staat een stenen toren ovaal in vorm, die gediend was als verdediging van de Turken. Vandaag is het toerisme in Podaca gecoördineerd rond het prachtige strand en privé-accommodatie die te vinden is in mooie stenen huizen. 4-bed appartement ***, badkamer / wc, balkon / terras, uitzicht op zee 25-35 EUR / dag (01.06.-30.06.) 35-45 EUR / dag (01.07.-31.08.) 25-35 EUR / dag (31.08.-30.09.) 3-bed appartement ***, badkamer / WC, balkon / terras, uitzicht op zee 25-30 EUR / dag (01.06.-30.06.) 32-37 EUR / dag (01.07.- 31.08.) 25-30 EUR / dag (01.09.-15.09.) 2-bed kamers *** badkamer / WC, balkon / terras, uitzicht op zee 15-20 EUR / dag (01.06.-30.06.) 22-24 EUR / dag (01.07.-31.08.) 15-20 EUR / dag (01.09.-15.09.) Alle appartementen zijn gloednieuw met nieuwe keuken, toilet en badkamers Voor groepen hebben wij korting en voor degenen die langer dan 14 dagen verblijven. Kinderen onder de 11 50% korting, 2 jaar en minder gratis.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Primorac Podaca

Van zee 150 m
Capaciteit 22 personen

Prijs vanaf 25 €

Appartement Eden ( Podaca)

Appartement Eden is gevestigd in een oud, authentiek dalmatisch stenen huis. Slechts ongeveer 40 meter van de zee en het strand, maar ook zo ver weg van de zomer menigte. Rustig en aangenaam. Appartement (de gehele verdieping) bestaat uit twee slaapkamers, beide met drie bedden (maximaal 6 personen). Keuken, eetkamer, badkamer en een kleine hal vormen een integraal onderdeel van dit ruime appartement in een diepe schaduw. Vooraan is er een groot terras om te chillen en te genieten in prachtige zonsondergangen of rustige, warme avonden, aangename ochtenden ... Grillingen toegestaan. Huisdieren toegestaan. Parkeren beveiligd en gratis. Ik antwoord op al je vragen in privéberichten. We kunnen een afspraak maken over alles.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Eden

Van zee 40 m
Capaciteit 6 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Podaca

Podaca  - Wapen Podaca is een kleine toeristische en kustplaats in de Makarska Rivier. Het ligt 35 kilometer ten zuiden van Makarska en 2 kilometer ten oosten van Zaostrog. Het behoort administratief tot de gemeente Gradac. Het bestaat uit drie dorpen: Kapeć, Viskovića vala en Ravanje, waar ongeveer 650 vaste bewoners leven. Het dorp werd voor het eerst genoemd in de 15e eeuw, en later op de hoogte boven de plaats werd een toren voor verdediging van de Turken gebouwd, met een prachtig panoramisch uitzicht over het hele gebied. De inwoners van Podaca zijn voornamelijk bezig met toerisme, maar ook in visserij, landbouw en olijfgroei. De meeste toeristische diensten worden aangeboden in prive-accommodatie, waar vriendelijke gastheren comfortabele huizen, villa's, kamers, appartementen en diverse bars en restaurants bieden. Podaca is een zeer rustige plek geschikt voor familievakanties, vooral door het aangename mediterraan klimaat van dit gebied en prachtige kiezelstranden. In de buurt is het prachtige berg- en natuurpark Biokovo, dat iedereen die van sport en actieve vakantie houdt, zal verrukken. Bezoek Podaca, deze kleine en rustige kuststad van Makarska Riviera, en ontspan met het geluid van de golven, kristalheldere blauwe Adriatische zee en prachtige stranden. Zoek naar privé accommodatie in Podaca. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Podaca, goedkoper tot 40% zonder hoge provisiekosten. Welkom bij Podaca!

Podaca Weervoorspelling