Appartementen en privé-accommodatie Hvar - Sućuraj

Sucuraj is een kleine, pittoreske stad op het oostelijke puntje van het eiland Hvar in Kroatië, gelegen op 77 km van de stad Hvar.  Het heeft ongeveer 400 inwoners, en de bevolking houdt zich bezig met het toerisme en de visserij als de belangrijkste economische activiteiten. Sucuraj is het centrum van de gemeente en het administratieve centrum van het oostelijke deel van het eiland. Het klimaat in Sucuraj is zeer gunstig voor het hele jaar door...

Sorteer op:

Appartementen Vini i Ivana

Hvar - Sućuraj

Van zee 50 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 30 €

Appartement Bepo

Hvar - Sućuraj

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

vanaf 50 €

Appartementen Frane

Hvar - Sućuraj

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 40 €

Appartementen Pansion Ivan

Hvar - Sućuraj

Van zee 150 m
Capaciteit 50 personen

op aanvraag

Appartement Helena

Hvar - Sućuraj

Van zee 20 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 60 €

Appartementen Ida

Hvar - Sućuraj

Van zee 150 m
Capaciteit 25 personen

vanaf 27 €

Appartementen Manora

Hvar - Sućuraj

Van zee 150 m
Capaciteit 16 personen

vanaf 25 €

Appartement Sućuraj

Hvar - Sućuraj

Van zee 50 m
Capaciteit 6 personen

op aanvraag

Robinson toerisme Viskovic

Hvar - Sućuraj

Van zee 10 m
Capaciteit 14 personen

vanaf 60 €

Vakantiehuis Radovančić

Hvar - Sućuraj

Van zee 10 m
Capaciteit 7 personen

op aanvraag

Appartement Mare

Hvar - Sućuraj

Van zee 10 m
Capaciteit 2 personen

op aanvraag

Appartementen Franić

Hvar - Sućuraj

Van zee 10 m
Capaciteit 8 personen

op aanvraag

Vakantiehuis Andrijana

Hvar - Sućuraj

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 50 €

Appartement Vuljan-Raueiser

Hvar - Sućuraj

Van zee 150 m
Capaciteit 8 personen

vanaf 40 €

Appartementen Rolanda

Hvar - Sućuraj

Van zee 100 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 25 €

Appartementen Jure

Hvar - Sućuraj

Van zee 20 m
Capaciteit 8 personen

op aanvraag

Appartementen Raueiser

Hvar - Sućuraj

Van zee 100 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 40 €

Appartementen Vini i Ivana ( Hvar - Sućuraj)

In een rustig deel van Sucuraj, geen auto's, op slechts 50 meter van het stadscentrum, staat een stenen gebouw met drie verdiepingen met slechts drie appartementen die rust en ontspanning garanderen. Alle suites zijn voorzien van airconditioning, ruim, volledig uitgerust met elk ten minste twee balkons, elk met een eigen parkeerplaats in de voortuin hebben we een kleine speeltuin voor kinderen. Alle andere informatie op onze website http://www.sucuraj.com/ap/vini-i-ivana/.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Vini i Ivana

Van zee 50 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 30 €

Appartement Bepo ( Hvar - Sućuraj)

Wij bieden u: Appartement A4 + 1 (4 + 1 personen) (2 kamers, een hele begane grond - 80 m2 + 100 m2 terras). Het appartement bestaat uit:  twee kamers met tweepersoonsbed: badkamer met ligbad + toilet: ingerichte keuken en eetkamer (1 extra bed): groot terras met tafels en stoelen: buitenste zomerdouche op het terras: parkeerplaats voor het huis: grill beschikbaar in de rug van het huis. Het appartement kan comfortabel 5 personen huren, en het is ideaal voor een familie of een groep vrienden. Het huis ligt op een paar minuten lopen van het kiezelstrand van Cesminica, evenals supermarkten en restaurants in het centrum van Sucuraj. Baden is ook mogelijk onder het huis 20 meter verderop aan de kust, maar niet geschikt voor zeer kleine kinderen. Het huis is alleen van de zee gescheiden door de lokale weg, die eindigt op de veerboten station (de weg is alleen actief als de veerboot elke 1.5 uur met 30 auto's komt). De gastheren zullen u graag de zelfgemaakte, ecologisch schone groenten uit hun eigen tuin, huishoudelijke olijfolie, enz. Aanbieden.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Bepo

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

Prijs vanaf 50 €

Appartementen Frane ( Hvar - Sućuraj)

In het zuidelijke deel van de kleine stad Sućuraj, op slechts 20 meter van de kust, is er een huis FRANE. Het centrum van de stad ligt op 200 meter afstand. Het belangrijkste strand Česminica ligt ook op 200 meter afstand. Het huis ligt op een paar minuten lopen van het kiezelstrand van Cesminica, evenals supermarkten en restaurants in het centrum van Sucuraj. Baden is ook mogelijk onder het huis 20 meter verderop aan de kust, maar niet geschikt voor zeer kleine kinderen (meestal rotsachtig). De grote binnenplaats voor het huis dat door palmbomen wordt behandeld, is beschikbaar voor alle gasten als speeltuin voor kinderen en / of voor auto's. Er is een grill achter het huis.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Frane

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 40 €

Appartementen Pansion Ivan ( Hvar - Sućuraj)

We hebben 8 studio appartementen voor 2, 4 studio appartementen voor 3, 4 appartementen voor 5 personen. Studioappartementen hebben 1 extra bed. Alle kamers hebben een keuken, badkamer, airconditioning, tv, balkon en draadloos internet. Sucuraj is interessant omdat het veel fietspaden heeft en veel Sucuraj is omringd door zee, zodat het veel stranden en baaien heeft om te zwemmen. In alle baaien zijn fietsen en auto's bereikbaar. Van het vasteland is het slechts 30 minuten veerrit zo veel goedkoper reis. Ons huis is van het dichtstbijzijnde strand is ongeveer 150 m. In het dorp zijn er veel toeristische boten die excursies organiseren met een picknick naar de nabijgelegen eilanden en de Makarska Riviera, dicht bij Dubrovnik en Medjugorje als interessante gasten en tour de stad. Wij accepteren grote groepen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Pansion Ivan

Van zee 150 m
Capaciteit 50 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Helena ( Hvar - Sućuraj)

Sucuraj Sucuraj is een pittoresk, klein stadje aan de oostkoning van het eiland Hvar, eiland met de meest zonnige dagen in de hele Adriatische kust. Hier kunt u genieten van een prachtig klimaat, ongerepte natuur en typische Dalmatische architectuur. Het is de ideale plek voor een familievakantie, waar u ontspannende tijd kunt doorbrengen zonder geluid, druk en stress. Wij bieden u graag accommodatie in ons nieuwe luxe appartement 20 meter van de kust en 100 meter van het centrum van de stad. Appartement is geclimatiseerd en volledig uitgerust met satelliettelevisie, keukenapparatuur, douche badkamer, etc. We hebben een grote tuin van 1000 m2 omgebouwd appartement met parkeerplaats en barbecue (grill). - 55 m2 + 25 m2 balkons met zeezicht - gebouwd in 2005. - twee kamers met 4 bedden - digitale SAT / TV - woonkamer met extra 2 bedden - volledig ingerichte keuken - douche badkamer met massagedouche en wasmachine - airconditioning Voor extra arrangement die wij u oorspronkelijk kunnen aanbieden, binnenlands, onze eigen producten: huisgemaakt dalmatisch eten, wijn, olijfolie. U kunt kleine of biger boot huren voor korte reizen (Brac, Makarska Riviera, Pelješac).

Categorisatie Categorisatie - Appartement Helena

Van zee 20 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 60 €

Appartementen Ida ( Hvar - Sućuraj)

IDA appartementen zijn gelegen in een rustig deel van Sucuraj. We hebben 4 studio's voor 2 personen, 3 studio's voor 3 personen, 1 grote appartementen voor 4-6 personen. Studioappartementen hebben 1 extra bed. Alle kamers hebben een keuken, badkamer, airconditioning, tv, balkon en draadloos internet. Sucuraj is interessant omdat het veel fietspaden heeft. Sucuraj aan het uiteinde van het eiland, omgeven door de zee dus er zijn veel stranden en baaien om te zwemmen, alle baaien zijn toegankelijk met de fiets en auto's. Van het vasteland is het slechts 30 minuten. ferry rijden dus het is veel goedkoper om te reizen. De appartementen zijn van het dichtstbijzijnde strand is ongeveer 150 m, evenals het stadscentrum. Het strand is een combinatie van grind en zand is ideaal voor kinderen. In het dorp zijn er veel toeristische schepen die excursies organiseren met een picknick op de nabijgelegen eilanden en de Makarska Riviera, en dicht bij Dubrovnik en Medjugorje.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Ida

Van zee 150 m
Capaciteit 25 personen

Prijs vanaf 27 €

Appartementen Manora ( Hvar - Sućuraj)

Gezinswoning met 4 appartementen. Parkeren, gratis internet, grill, airconditioning.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Manora

Van zee 150 m
Capaciteit 16 personen

Prijs vanaf 25 €

Appartement Sućuraj ( Hvar - Sućuraj)

Appartement 50 m van zee. Uitzicht op de zee en de berghelling. Mogelijkheid om een ​​of twee kamers te huren. Aparte ingang. Parkeren, grill gebruik.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Sućuraj

Van zee 50 m
Capaciteit 6 personen

Prijs op aanvraag

Robinson toerisme Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Appartementen Viskovic zijn in de rustige en rustige baai Pobij, 8 km van het kleine dorp Gdinj. Robinzon-type toerisme is ideaal voor mensen die niet van het drukke leven van de dag willen gaan en vakantie in harmonie met de natuur doorbrengen. Toegang tot huis is mogelijk met de weg. Parkeerplaats ligt dichtbij het huis. Robinzon type toeristische omschrijving: zonnecellen elektriciteitspotentieel (lichten en mobiele pfones), watertoevoer uit de tank, GSM-signaal is bereikbaar, er zijn gas-instrumenten, toegankelijke weg naar het huis is de laatste 3 km macadam. De baai is bijzonder rustig en stil in juni en september. September staat bekend om constante kalmte, meestal zonnige dagen en nog steeds warme zee. Voor grote groepen gasten die onze twee appartementen samen huren bieden wij extra korting, speciaal voor het boeken van 15 dagen.

Categorisatie Categorisatie - Robinson toerisme Viskovic

Van zee 10 m
Capaciteit 14 personen

Prijs vanaf 60 €

Vakantiehuis Radovančić ( Hvar - Sućuraj)

In een rustige baai, met de murmurering van de zee ligt vakantiehuis Radovancic, weg van massatoerisme en stadsgeluid, perfect voor Robinson Holiday. Het huis bestaat uit drie slaapkamers, keuken, badkamer, terras met uitzicht op de zee en de Makarska Riviera. Voor het huis is er een barbecue en verharde rotsen met ligstoelen, alleen voor onze gasten.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Radovančić

Van zee 10 m
Capaciteit 7 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Mare ( Hvar - Sućuraj)

Wij bieden een goed uitgeruste studio kamer in het centrum van Sucuraj op het eiland Hvar aan. Studio kamer is gelegen op de tweede verdieping met een balkon met uitzicht op zee. De kamer ligt op slechts 5 minuten lopen naar het gravelig zandstrand Cesminica. De prijs is inclusief een parkeerplaats en lokale belastingen.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Mare

Van zee 10 m
Capaciteit 2 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Franić ( Hvar - Sućuraj)

In een rustig deel van Sucuraj, omringd door veel groene bomen, is er familie Franic huis. Het centrum van de stad is dichtbij en de zee ligt op 20 meter afstand. Aan de zuidkant is er een terras met een prachtig uitzicht op zee, tafel en grill die door alle gasten kan worden gebruikt. Parkeerplaats is voor het huis. Appartement voor 8 + 2 personen (eerste verdieping) - 4 tweepersoonskamers - keuken met grote woonkamer (2 extra bedden) - balkon met uitzicht op zee - satelliet-tv - wasmachine - badkamer - grill. Prijzen op aanvraag.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Franić

Van zee 10 m
Capaciteit 8 personen

Prijs op aanvraag

Vakantiehuis Andrijana ( Hvar - Sućuraj)

Vakantiehuis is gelegen in het zuidelijke deel van het eiland, de plaats heet Bogomolje, Bay Pelinovik Veliki. De asfaltweg leidt naar het oratorium, en naar de baai, die ongeveer 3 km van het centrum ligt, kan waterklei passend zijn voor motorvoertuigen. De natuur is fantastisch en onze gasten gebruiken deze reizen meerdere keren per dag door te lopen naar de plaats en naar de nabijgelegen baaien. Cottage dat het gebied ongeveer 55 m2 biedt en een gelijkvloerse taverne heeft. In het huis is het gebruikte water niet drinkbaar, maar wordt gebruikt voor hygiëne, en in de taverne is het vloeibaar regenwater extreem drinkbaar en erg koud, dus in de zomer is het een geweldige verfrissing. Zonne-energie zorgt voor licht, geen heet stromend water, hoewel het voor hygiëne wordt gebruikt, wordt het meestal verwarmd zoals het is in het zwembad in de zon, bovenop het huis. Chalet bestaat uit twee tweepersoonskamers met balkons, keukens, kupitala en hal, en taverna's die gasten vaak gebruikt als aan boord vanwege de grote pijnbomen die een natuurlijke schaduw huis bieden. De keuken heeft een koelkast en vriezer, fornuis en oven, afwas, keuken tafel en stoelen, kamers zijn balkon, een met een tweepersoonsbed, de andere bedden zijn gescheiden, voor een persoon. Benzinestation, apotheek en de rest ligt ongeveer 40 km in Jelsa. Geïsoleerde is geplaatst voor een paar op het strand, gasten bijna vanaf het terras kunnen springen in de zee, parkeren is onder het huis en is gratis. Extreem rustige plek om in de ware zin van het woord te rusten voor degenen die veel hectische levens hebben.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Andrijana

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 50 €

Appartement Vuljan-Raueiser ( Hvar - Sućuraj)

Het huis bestaat uit 4 nieuwe appartementen. De appartementen bevinden zich 50 m van het centrum en 200 m van de zee. Alle appartementen zijn voor 2 +1 personen. Ze hebben airconditioning, tv-satelliet, draadloos internet, haardroger ... De eigenaren hebben Dalmatisch restaurant Pirate Harbour waar u kunt genieten van Dalmatische lokale gerechten en gegrilde specialiteiten, vooral in vis en octopus. Kom eens kijken en je maakt geen fout.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Vuljan-Raueiser

Van zee 150 m
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 40 €

Appartementen Rolanda ( Hvar - Sućuraj)

Op de eerste verdieping van een privéhuis gehuurd studio appartement (2 personen) en appartementen (2 +2) met eigen ingang van de parkeerplaats. Vooraan is een groot terras met uitzicht op de zee en de Peljesac en Korcula. Het huis is omgeven door een tuin (palm, bungelvila, citroenen, mandarijnen, sinaasappelen, pruimen, vijgen, olijven, vijgen, tomaten, bonen, rozemarijn, lavendel, aubergine, stevia, avocado ...), en er is niemand honderd meter van de zee. Ideaal voor degenen die van de stad willen wegkomen. In Sucuraj zijn diverse restaurants, cafes, postkantoor, supermarkt, markt, kapper, banketbakkerij ... Veerbootverbindingen van Drvenika, de reis duurt 30 minuten en tijdens de zomer zijn er 11 dagelijkse routes, in termen van het veranderen van toeristische veerritjes en vijftien keer per dag. Als u ervoor kiest om te zwemmen op de stranden buiten de stad, is het geen probleem omdat de meeste stranden toegankelijk zijn

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Rolanda

Van zee 100 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 25 €

Appartementen Jure ( Hvar - Sućuraj)

De romantische kleine vissershaven Sucuraj kan binnen een half uur rijden van het vasteland bereikt worden. Het biedt alles voor een ontspannende vakantie: kristalhelder water om te zwemmen, leuke restaurants direct aan de haven, winkels, boottochten. Onze appartementen liggen direct aan zee, op slechts 200 meter van het centrum en ook 200 meter van het belangrijkste strand Cesminica. Klik op de panoramische foto van Sucuraj waar de exacte locatie kan worden gezien. Alle appartementen hebben airconditioning, digitale satelliet-tv en high-speed internet via W-LAN. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de zee en het schiereiland Peljesac. De parkeerplaats bevindt zich voor het huis. Op de binnenplaats staat een barbecue voor onze gasten. Boottochten zijn op afspraak beschikbaar. Appartementen A en B: De appartementen bevinden zich op de 2e verdieping en zijn elk 30 m2. Slaapkamer met tweepersoonsbed, woonkamer met eethoek, kitchenette en slaapbank voor de 3e en 4e persoon, badkamer met douche, terras 15 m². Gebruik van wasmachine mogelijk.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Jure

Van zee 20 m
Capaciteit 8 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Raueiser ( Hvar - Sućuraj)

Raueiser Apartments zijn gelegen in een rustig deel van Sucuraj op het eiland. Stadscentrum (haven) is 100 m, en het dichtstbijzijnde strand Česminica 300 m. De appartementen bevinden zich op de tweede verdieping en zijn volledig uitgerust voor een comfortabel verblijf. Alle appartementen hebben airconditioning, balkons, digitale satelliet-tv en draadloos internet. Alle gasten waren prive parkeerplaats in de buurt van het huis. Rond het huis is een ruime tuin met tafels en barbecue, die alle gasten kunnen gebruiken. Bij de eigenaar kan een fiets of scooter huren. Er is ook een ontbijt.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Raueiser

Van zee 100 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Hvar - Sućuraj

Hvar - Sućuraj  - Wapen Sucuraj is een kleine, pittoreske stad op het oostelijke puntje van het eiland Hvar in Kroatië, gelegen op 77 km van de stad Hvar.  Het heeft ongeveer 400 inwoners, en de bevolking houdt zich bezig met het toerisme en de visserij als de belangrijkste economische activiteiten. Sucuraj is het centrum van de gemeente en het administratieve centrum van het oostelijke deel van het eiland. Het klimaat in Sucuraj is zeer gunstig voor het hele jaar door toerisme en wordt gekenmerkt door lange, hete en droge zomers en milde en korte winters, waardoor het een van de zonnigste en warmste plaatsen op het eiland Hvar, met meer dan 2.700 uren zonneschijn per jaar . Sucuraj is zeer goed verbonden met het vasteland met de veerdienst van Drvenik aan de Makarska Riviera, en de reis is zeer kort en duurt ongeveer 25 minuten. Tijdens de zomermaanden veerboot loopt tot 15 keer per dag, terwijl in de winter maanden tot 5 keer per dag. Travel en de horeca in Sucuraj begon te ontwikkelen in het midden van de jaren '60 van de 20e eeuw, net als in veel andere eilanden en kustplaatsen in Dalmatië.  In de buurt van het centrum van de stad zijn er twee stranden, Cesminica en Bilina, terwijl Perna baai ligt op 1,5 km en Mlaska baai 3 km afstand van de stad. Deze twee baaien zijn uniek in de Adriatische Zee, want beide hebben een prachtig zandstrand met kleine natuurlijk zand als geen ander in de nabije en verre omgeving. Deze stranden zijn especialy geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Sucuraj hebben verschillende mogelijkheden voor recreatie en actieve vakantie: dag en nacht vissen, fietsen, zeilen, duiken, en excursies naar andere delen van de verborgen baaien op het eiland Hvar of een uitstapje naar het schiereiland Peljesac en het eiland Korcula. In de avond kunt u ontspannen met zomerfestival rijke inhoud als de folk fest Ribarska noc. In Sucuraj, kunnen toeristen verblijven in prive appartementen, pensions, woningen, kamers, hotel of camping. Wij stellen voor een verblijf in appartementen in een eigen familie accommodatie als gevolg van lagere prijzen en beminnelijk gastheren. Welkom bij Sućuraj op het eiland Hvar!

Hvar - Sućuraj Weervoorspelling