Appartementen en privé-accommodatie Pašman - Neviđane

Neviđane is een kleine toeristische stad en de haven in de regio van Zadar in Kroatië. Het is gelegen aan de oostkust van het eiland Pasman, 3 km ten noordwesten van de stad Pasman. De oudere gedeelte van de stad ligt op ongeveer 300 meter afstand van de zee, terwijl het nieuwe deel van de stad is gelegen langs de kust. De nederzetting werd eerst vermeld in de 11e eeuw, en werd vernoemd naar het klooster van St. Nevijane die in de oorlog werd vernietigd...

Sorteer op:

Appartementen Benić

Pašman - Neviđane

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

op aanvraag

Appartementen Kantarion

Pašman - Neviđane

Van zee 100 m
Capaciteit 11 personen

op aanvraag

Appartementen Nevijana

Pašman - Neviđane

Van zee 10 m
Capaciteit 18 personen

vanaf 40 €

Appartementen Keso

Pašman - Neviđane

Van zee 150 m
Capaciteit 10 personen

vanaf 35 €

Appartementen Benić ( Pašman - Neviđane)

Benic Apartments zijn gelegen in een gezinswoning, dat op slechts een paar meter van de zee en het strand ligt. Parkeren op prive parkeerplaatsen. Ligplaats voor kleine boten. Dit is de perfecte plek voor iedereen die rust en stilte wil

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Benić

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Kantarion ( Pašman - Neviđane)

Appartementen Kantarion is te vinden in een klein vissersdorp Dobropoljana op het eiland Pasman. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van het huis. Het huis is gelegen in een groot landgoed van 20.000 m2, waardoor een aanzienlijke isolatie van de rest van het bewoond deel van het eiland wordt gewaarborgd. In vertaling: rust, rustig, mediterraan vegetatie. Tegelijkertijd zijn de appartementen relatief dicht bij de zee en het strand (100 meter of een paar minuten lopen). De appartementen hebben basisapparatuur en zijn ideaal voor familievakanties. Elk appartement heeft airconditioning. We zullen u graag ontmoeten en tegemoet komen, en we hopen u van harte welkom in onze appartementen!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Kantarion

Van zee 100 m
Capaciteit 11 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Nevijana ( Pašman - Neviđane)

Nevijana Apartments liggen op een paar meter van de zee. In de omgeving is het prachtige zandstrand ideaal voor kinderen. De appartementen hebben een eigen overdekte parkeerplaats, barbecue, huisdieren toegestaan. Appartementen zijn voor 4 + 2 personen. Twee slaapkamers, keuken en wc.Mogućnost uitstapjes naar het Kornati National Park.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Nevijana

Van zee 10 m
Capaciteit 18 personen

Prijs vanaf 40 €

Appartementen Keso ( Pašman - Neviđane)

Ontspan in de natuur, geniet van de rust en stilte, zet de zintuigen aan en rust je ziel en lichaam. Met gemiddeld 2.650 zonnige uren per jaar en een zeetemperatuur van 25 ° C tot 27 ° C, kunt u zwemmen en zonnebaden op talrijke zand- en kiezelstranden of op een afgelegen plek. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur en recreatie, zijn er fiets- en joggingwegen die u door alle 9 plaatsen van het eiland Pašman leiden om alle charme van het kustdeel van het eiland of de macadamische paden te ervaren die u door het midden van de eiland. Maak kennis met het groenere eiland met de schoonste zee op dit deel van de Adriatische Zee, ongerepte natuur, landschappen en omgevingen en ontmoet de lokale bevolking met het grote hart. De nabijheid van het eiland en de goede verkeersverbindingen maken het mogelijk om naar de stedelijke gebieden Biograd na Moru en Zadar te gaan, evenals de natuurlijke parels Kornati, Vransko Jezero of Krka. Voor meer informatie, contacteer ons direct!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Keso

Van zee 150 m
Capaciteit 10 personen

Prijs vanaf 35 €

Toeristengids - Pašman - Neviđane

Pašman - Neviđane  - Wapen Neviđane is een kleine toeristische stad en de haven in de regio van Zadar in Kroatië. Het is gelegen aan de oostkust van het eiland Pasman, 3 km ten noordwesten van de stad Pasman. De oudere gedeelte van de stad ligt op ongeveer 300 meter afstand van de zee, terwijl het nieuwe deel van de stad is gelegen langs de kust. De nederzetting werd eerst vermeld in de 11e eeuw, en werd vernoemd naar het klooster van St. Nevijane die in de oorlog werd vernietigd in de 17e eeuw. Met de huidige parochiekerk van het Heilig Hart uit de late 19e eeuw, zijn er ruïnes van de kerk uit de 17e eeuw, terwijl op de begraafplaats zijn de ruïnes van de kerk gebouwd in de 11e eeuw. Dit alles vertelt over de lange en rijke geschiedenis van dit kleine stad en het hele eiland Pasman. In Neviđane leeft ongeveer 400 bewoners, die traditioneel betrokken zijn in de landbouw, visserij en toerisme. Toerisme, evenals in andere delen van de kust wordt aan het einde van de jaren zestig ontwikkelde en accommodatie wordt exclusief aangeboden in particuliere accommodatie in appartementen, kamers en vakantiewoningen. Hier is een prachtig zandstrand dat is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. De zee is zeer schoon dankzij de sterke zeestroming in het Pašman kanaal die richting verandert elke 6 uur. In aanvulling op zwemmen, zonnen en watersporten, kunnen alle bezoekers en gasten genieten van bekende Pasman gerechten. Wij raden een aangename fietstocht, dus je kunt het hele eiland te verkennen. Voor liefhebbers van entertainment en het nachtleven, raden wij u een avond in de nabijgelegen steden van Biograd en Zadar. Zoek in ons aanbod van goedkope appartementen, kamers en andere particuliere accommodatie in Neviđane en breng een rustige en aangename vakantie in een echte sfeer van het eiland van de Adriatische Zee. Privé accommodatie in Neviđane op het eiland Pasman. Welkom bij Neviđane!

Pašman - Neviđane Weervoorspelling