Appartementen en privé-accommodatie Pašman - Dobropoljana

Dobropoljana is een kleine plaats op het eiland Pašman, gelegen in de baai met dezelfde naam in het noordoostelijke deel van het eiland, onder de hoogste top van het eiland (Bokolj, 274 m). De baai is beschermd tegen zuiden- en westenwind en biedt goede beschutting voor watersporters en zeilers. Het is typisch een klein Dalmatisch eilanddorp met oude stenen huizen en smalle straatjes, maar ook nieuwe appartementenhuizen. Het werd voor het eerst genoemd...

Sorteer op:

Appartementen Vanda

Pašman - Dobropoljana

Van zee 80 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 35 €

Appartementen Naturalis

Pašman - Dobropoljana

Van zee 100 m
Capaciteit 11 personen

vanaf 35 €

1 recensie - 5/5

Robinson toerisme Ćosina kuća

Pašman - Dobropoljana

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 220 €

Robinson toerisme Jerena

Pašman - Dobropoljana

Van zee 100 m
Capaciteit 8 personen

vanaf 160 €

Appartementen Vanda ( Pašman - Dobropoljana)

Villa Vanda is gelegen in het kleine plaatsje Dobropoljana op het eiland Pašman. Het huis is omgeven door olijfbomen en mediterraan groen en ligt op slechts 80 meter van de zee. Voor uw vakantievakantie kunnen wij u 3 moderne appartementen aanbieden: Vanda 1 (max. 4 personen en een hond) - op de benedenverdieping, met een groot terras, pergola en zeezicht, airconditioning Vanda 4 (max. 4 personen) - op de 2e verdieping, met een prachtig uitzicht op zee en airconditioning. Vanda 5 (max. 4 personen) - op de 2e verdieping, met prachtig uitzicht op zee en airconditioning. Internet (Wi-Fi) is gratis beschikbaar en u kunt ook gebruik maken van een grote grill om uw vlees- of visgerechten te bereiden. Parkeren is mogelijk voor het huis.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Vanda

Van zee 80 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 35 €

Appartementen Naturalis ( Pašman - Dobropoljana)

Zomervakantieverblijf Naturalis ligt in een rustige nederzetting van Dobropoljana, op het eiland Pašman. Onze gasttraditie gaat terug tot het jaar 2003. De accommodaties bevinden zich op de eerste verdieping van ons familiehuis, dat zich in een gezellige natuurlijke omgeving bevindt met honderden olijfbomen die een typisch mediterrane sfeer creëren. Afstand tot de zee/dichtstbijzijnde strand: app. 130 meter Parkeerplaats voorzien (het is ook mogelijk om een extra voertuig te parkeren, een aanhanger of iets anders). We verhuren 3 units: Studio appartement (2 personen + 1 volwassene/2 jongere kinderen) Appartement 2+1 een slaapkamer (2 personen + 1 volwassene/2 jongere kinderen) Appartement 4+1 twee slaapkamers (4 personen + 1 volwassene) /2 jongere kinderen) Elk appartement heeft een terras en uitzicht op zee. Studio-appartement heeft absoluut het beste uitzicht op zee. Appartementen 2+1 en 4+1 delen het terras (elk heeft 15 vierkante meter). Het terras wordt gescheiden door de opklapbare zichtbescherming. Elk van de twee appartementen heeft een houten pergola. Studio appartement heeft een zeer groot terras met een oppervlakte van 38 vierkante meter en heeft een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Een deel van het terras wordt door de andere gasten gebruikt als doorgang naar de hal die leidt naar andere twee appartementen. Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht op de olijf- en vijgenboomgaarden op ons terrein. Welkom!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Naturalis

Van zee 100 m
Capaciteit 11 personen

Prijs vanaf 35 €

1 recensie - 5/5
Robinson toerisme Ćosina kuća ( Pašman - Dobropoljana)

Als u een vakantie wilt zonder auto's, toeristenmassa's, de voordelen van beschaving en infrastructuur, dan is dit de juiste keuze voor u. Het huis is gelegen aan de zuidkant van het eiland Pasman in Cerene Bay met uitzicht op het Kornati National Park. Het biedt zonne-energie en stromend water uit een tank waarmee spaarzaam moet worden omgegaan. APPARTEMENT 1 - Twee slaapkamers met in totaal 6 bedden, badkamer, keuken, eetkamer, woonkamer, terras. APPARTEMENT 2 - Twee slaapkamers met in totaal 4 bedden, badkamer, keuken, eetkamer, woonkamer met slaapbank voor twee personen, terras en buitengrill. Buiten het huis is er een zonnedouche en een barbecue. Het huis is te bereiken via een weg die in sommige delen macadam is. Op verzoek kan er vervoer naar de accommodatie worden geregeld. De woning wordt verhuurd als één geheel. Welkom!

Categorisatie Categorisatie - Robinson toerisme Ćosina kuća

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 220 €

Robinson toerisme Jerena ( Pašman - Dobropoljana)

Natuurhuis Jerena ligt op het eiland Pasman, in de baai Cerenje. Het is geschikt voor maximaal 8 personen. Het bestaat uit twee verdiepingen. Elke verdieping bevat twee slaapkamers, 1 toilet, balkon, ingerichte keuken, woonkamer. U kunt de volledige beschrijving van het huis bekijken via de link: www.valtours.jerena

Categorisatie Categorisatie - Robinson toerisme Jerena

Van zee 100 m
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 160 €

Toeristengids - Pašman - Dobropoljana

Pašman - Dobropoljana  - Wapen Dobropoljana is een kleine plaats op het eiland Pašman, gelegen in de baai met dezelfde naam in het noordoostelijke deel van het eiland, onder de hoogste top van het eiland (Bokolj, 274 m). De baai is beschermd tegen zuiden- en westenwind en biedt goede beschutting voor watersporters en zeilers. Het is typisch een klein Dalmatisch eilanddorp met oude stenen huizen en smalle straatjes, maar ook nieuwe appartementenhuizen. Het werd voor het eerst genoemd in de 13e eeuw, en intensievere nederzettingen begonnen in de 17e eeuw met de komst van de Ottomaanse dreiging en de vlucht van de bevolking uit het achterland van Zadar. Tegenwoordig heeft Dobropoljana ongeveer 300 permanente bewoners die zich bezighouden met landbouw, wijnbouw, olijventeelt, visserij en zeevaart. Onlangs heeft het toerisme zich ontwikkeld en bewoners bieden appartementen, kamers en vakantiehuizen aan als onderdeel van particuliere gezinsaccommodatie. In het dorp is er een prachtig zandstrand, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het eiland Pašman is per boot verbonden met het vasteland en de stad Biograd, en via het naburige eiland Ugljan met de stad Zadar. Aangezien de eilanden Ugljan en Pašman met elkaar zijn verbonden door een brug, zijn er veel mogelijkheden en verschillende activiteiten zoals fietsen, wandelen naar de toppen van beide eilanden met een onvergetelijk uitzicht op de Zadar-archipel, het ontdekken van talloze zand- en kiezelstranden en verborgen baaien aan de westkant van beide eilanden. De zee is erg schoon dankzij de sterke stroming in het Pašman-kanaal dat het eiland Pašman en het vasteland scheidt. Breng uw vakantie door, omringd door rust, stilte en de geuren van mediterrane planten op het prachtige eiland Pašman!

Pašman - Dobropoljana Weervoorspelling