Appartementen en privé-accommodatie Pag - Jakišnica

Jakisnica is een klein vissersdorp en toeristische stad in het Lika Senj in Kroatië. Het is gelegen in een mooie kleine baai tussen Lun en Potočnice aan de westkust van het eiland Pag. Het ligt ongeveer 12 km ten noorden van de stad Novalja, waaraan het administratief behoort. Hier is een prachtig zandstrand ideaal voor een gezinsvakantie en in de zomer vreugde. Voor degenen die willen naar dit prachtige eiland te verkennen, maar ook genieten van...

Sorteer op:

Appartement Val

Pag - Jakišnica

Van zee 20 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 40 €

Appartementen Jakisnica

Pag - Jakišnica

Van zee 30 m
Capaciteit 10 personen

vanaf 55 €

Appartement Val ( Pag - Jakišnica)

Het eiland Pag, Jakisnica huurt 2 appartementen in een rustig vissersdorp verwijderd van Novalja 12 km. De appartementen hebben airconditioning, parkeergelegenheid, tv en terras voor de gasten. De grootte van de appartementen is 32 m2 en is ideaal voor 2-4 personen. Prijs is 60 euro per dag in het seizoen. Voor en na is Saeson 40 euro per dag. De prijs is inclusief de kosten van airconditioning en toeristenbelasting.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Val

Van zee 20 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 40 €

Appartementen Jakisnica ( Pag - Jakišnica)

De appartementen zijn modern en volledig uitgerust - airco, vaatwasser, parkeerplaats, buitengrill ... Van appartement naar het dichtstbijzijnde strand zijn er 30 m en naar het zandstrand 50 m. Jakišnica is een kleine en rustige plek, ideaal om te rusten en te genieten van de zee. In het dorp zijn er kleine winkels, bakkerijen en 6 restaurants.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Jakisnica

Van zee 30 m
Capaciteit 10 personen

Prijs vanaf 55 €

Toeristengids - Pag - Jakišnica

Pag - Jakišnica  - Wapen Jakisnica is een klein vissersdorp en toeristische stad in het Lika Senj in Kroatië. Het is gelegen in een mooie kleine baai tussen Lun en Potočnice aan de westkust van het eiland Pag. Het ligt ongeveer 12 km ten noorden van de stad Novalja, waaraan het administratief behoort. Hier is een prachtig zandstrand ideaal voor een gezinsvakantie en in de zomer vreugde. Voor degenen die willen naar dit prachtige eiland te verkennen, maar ook genieten van privacy, Jakišnica heeft vele verborgen zand- en rotsachtige inhammen. De zee is zeer schoon en de omringende zeebodem rijk aan vis kan worden verkend met ervaren duikers van de lokale duikschool. Liefhebbers van een actieve vakantie kunnen genieten van een goed onderhouden fietspaden, die door oude olijfbomen, stenen muren, wijngaarden en geurige mediterrane vegetatie passeren. Jakisnica heeft een luxe hotel en veel meer divers en betaalbare privé-accommodatie kwaliteit kan worden gevonden in private eengezinswoningen. Delicatessen van het eiland Pag, zoals kaas, lam, verse vis, zeevruchten en premium wijnen kunnen worden geproefd in verschillende restaurants die zich langs de kust met een prachtig uitzicht op de blauwe Adriatische Zee. Bezoek Jakišnica en het eiland Pag, en breng je vakantie omringd door heldere zee wateren, ongerepte natuur, rust en stilte. Vakanties in Jakisnica en omgeving. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen, kamers en huizen en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Welkom bij Jakišnica!

Pag - Jakišnica Weervoorspelling