Appartementen en privé-accommodatie Lastovo

Lastovo is een van de meest verborgen en meest interessante eilanden en eilandengroepen in de Adriatische Zee en is gelegen aan de zuidelijke Kroatische kust in Dubrovnik-Neretva County. Lastovo archipel bestaat uit 46 eilanden met een bevolking van 792 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 53 vierkante kilometer. Het grootste eiland van de archipel, evenals de grootste stad heet Lastovo. De kust van Lastovo is vooral steil en het eiland...

Sorteer op:

Appartementen Brezak

Lastovo

Van zee 1 km
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartementen Livia

Lastovo

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

op aanvraag

Appartementen Madirazza

Lastovo

Van zee 10 m
Capaciteit 25 personen

op aanvraag

Appartementen Brezak ( Lastovo)

Wij zijn gevestigd in het oude gedeelte van het eiland Lastovo. De accommodatie bevindt zich in een privéhuis omgeven door groen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Brezak

Van zee 1 km
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Livia ( Lastovo)

Appartementen Livia liggen aan zee en hebben een balkon met uitzicht op de zee. De kust voor appartementen, met kleine dokken ligt op 5 meter afstand. Er is een parkeerplaats voor de appartementen. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping. De appartementen zijn exclusief ingericht! U kunt grill gebruiken buiten en proberen de lokale en andere maaltijden te koken. Naast grill is er ook een tafel op het terras.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Livia

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Madirazza ( Lastovo)

Wilt u uw vakantie doorbrengen met het geluid van de zee, vogeltjes en de geur van dennen Madirazza appartementen zijn ideaal voor u. Ze bevinden zich in een van de mooiste baaien op het eiland - Pasadur, op slechts vijf meter van de zee. Dichtbij het huis is ook een bar, hotel en restaurant. De faciliteit bestaat uit zeven eenheden. Alle appartementen hebben airconditioning, tv, keuken, balkon / terras en parkeergelegenheid. Het grootste appartement is geschikt voor maximaal vijf personen en heeft een terras van 70 m2. Andere appartementen kunnen geschikt zijn voor twee tot vier personen. Tot uw beschikking is een barbecue. Wij bieden ook het gebruik van pensions, verse groenten en fruit, vis, wijn en olijfolie aan. Ontdek de Lastovo met boottochten, onderwater duiken, u kunt ook een boot, fiets, auto, scooter huren ...

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Madirazza

Van zee 10 m
Capaciteit 25 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Lastovo

Lastovo  - Wapen Lastovo is een van de meest verborgen en meest interessante eilanden en eilandengroepen in de Adriatische Zee en is gelegen aan de zuidelijke Kroatische kust in Dubrovnik-Neretva County. Lastovo archipel bestaat uit 46 eilanden met een bevolking van 792 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 53 vierkante kilometer. Het grootste eiland van de archipel, evenals de grootste stad heet Lastovo. De kust van Lastovo is vooral steil en het eiland zelf is vol heuvels, waarvan de hoogste Hum is 417 m boven de zeespiegel. De omringende wateren zijn zeer diepe en onderwater leven is de rijkste in de hele Adriatische kust. Hier kunt u kreeften, krabben, octopussen en vele zeer gewaardeerde vissen, zoals grouper gevonden. Aan de zuidkust van het eiland is een grote, diepe inham Skrivena Luka die bescherming biedt tegen de wind en de westenwinden. De andere belangrijke haven is gelegen aan de westkant van het eiland in Ubli waar is de belangrijkste haven op het eiland. Ondanks de bosbranden rond de 60% van Lastovo is bedekt met bossen van steeneiken, Aleppopijnboom en mediterrane kreupelhout. Klimaat heeft alle kenmerken van mediterraan klimaat, met milde, natte winters en warme, lange en droge zomers. Het eiland ontvangt ongeveer 2700 uren zon per jaar, waardoor het tot een van de zonnigste plaatsen in de Adriatische Zee en aangename bestemming voor alle toeristen die willen ontspannen in de zon, natuur, rust, rustig en schoon water. Net als veel andere mediterrane eilanden, is het Lastovo economie gebaseerd op landbouw en toerisme. Het eiland is uitgegroeid tot zeer aantrekkelijk voor toeristen deels omdat het grotendeels onontwikkeld met ongerepte natuur gebleven. Boek een appartement in een prive familie accommodatie en ontdek deze verborgen parel van de Middellandse Zee. Particuliere accommodatie op het eiland Lastovo. Welkom!

Lastovo Weervoorspelling