Appartementen en privé-accommodatie Kaprije

Kaprije is een klein eiland in de archipel Sibenik, ongeveer een uur per veerboot vanuit Sibenik. Het gebied is 7 km2 en heeft een bevolking van 150 permanente bewoners in het enkelvoud dorp op het eiland, dat ook de naam van Kaprije draagt. Het eiland is vernoemd naar een mediterrane planten caper die wordt gebruikt als een bekende mediterrane kruiden, die ooit het hele eiland bedekt. In de 14e en 15e eeuw behoorde het eiland naar de edelen van Sibenik,...

Sorteer op:

Appartement Monika - Kaprije

Kaprije

Van zee 30 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 45 €

Appartementen Kaprije

Kaprije

Van zee 10 m
Capaciteit 15 personen

vanaf 50 €

Appartementen Villa Gulin

Kaprije

Van zee 50 m
Capaciteit 16 personen

vanaf 12 €

Appartement Vanka vale

Kaprije

Van zee 10 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 40 €

Appartement Monika - Kaprije ( Kaprije)

Ons appartementshuis ligt in het centrum van het dorp, op 30 meter van het zeezicht. Het huis is omgeven door het terras en het balkon. Het balkon biedt uitzicht op de haven ingang en het uitzicht. Het huis is omgeven door een tuin met een grill en mediterrane kruiden. Appartement bestaat uit: twee badkamers, toilet (douche, spiegel, handdoeken en droogtrommel), keuken (De keuken bevat alle benodigde voorwerpen voor voedselbereiding), tv, radio, airco. Ook hebben we een kleine boot voor het vissen of verkennen van maagdelijke stranden van Kaprije en de naburige onbewoond eilanden. U kunt onze 6,30 m lange boot huren om iets voor het diner te vissen of alleen een woestijn eiland te vinden!

Categorisatie Categorisatie - Appartement Monika - Kaprije

Van zee 30 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 45 €

Appartementen Kaprije ( Kaprije)

Op het eiland Kaprije, dat anders geen auto's heeft, huur twee appartementen met vier bedden en een appartement voor zes personen. De appartementen zijn uitgerust met airconditioning en satelliet. De accommodaties zijn gelegen op een paar meter van de zee. Bij aankomst per boot hebben we een ligplaats. Het appartement heeft een grote tuin met een zwarte keuken en de grill.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Kaprije

Van zee 10 m
Capaciteit 15 personen

Prijs vanaf 50 €

Appartementen Villa Gulin ( Kaprije)

Op het eiland Kaprije in de buurt van de stad Sibenik bieden wij accommodatie voor uw vakantie aan. Hier is ideaal voor gezinnen en groepen, U kunt een hele verdieping of het hele huis huren. We hebben ons eigen strand op 50 meter van het huis, gratis ligplaatsen voor uw boot. Prijzen van diensten voor een persoon per dag: * 12 eur alleen bed. * 5 euro ontbijt. Kaprije is een prachtig eiland met vele mooie stranden en baaien, hier zijn veel goede restaurants en cafes. Kaprije ligt in de buurt van twee nationale parken Kornati en Krka. Wij organiseren excursies naar nationale parken en andere eilanden. Kaprije is goed verbonden met de stad Sibenik met Boat Line 8 keer per dag in beide richtingen. Al onze gasten hebben de mogelijkheid om te parkeren in Sibenik, parkeren in het centrum of prive parkeren, Prijzen Parkin 5 eur per dag / dag. Wij helpen onze gasten over parkeren, bagage en vervoer naar het eiland.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Villa Gulin

Van zee 50 m
Capaciteit 16 personen

Prijs vanaf 12 €

Appartement Vanka vale ( Kaprije)

De appartementen Vanka Vale bevinden zich aan de kust. Wij kunnen accommodatie units 2 + 1 of 2 + 2 aanbieden. De appartementen liggen buiten het dorp in een ideale omgeving voor een rustige vakantie. Om het centrum van het dorp te bereiken is er een promenade langs de zee. Gasten hebben toegang tot fietsen, strandstoelen, buitendouche en barbecue. Het eiland kon niet met de auto worden bereikt, en we kunnen parkeren en transfer naar het schip. Het eiland is verbonden met Sibenik met vier rederijen per dag.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Vanka vale

Van zee 10 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Kaprije

Kaprije  - Wapen Kaprije is een klein eiland in de archipel Sibenik, ongeveer een uur per veerboot vanuit Sibenik. Het gebied is 7 km2 en heeft een bevolking van 150 permanente bewoners in het enkelvoud dorp op het eiland, dat ook de naam van Kaprije draagt. Het eiland is vernoemd naar een mediterrane planten caper die wordt gebruikt als een bekende mediterrane kruiden, die ooit het hele eiland bedekt. In de 14e en 15e eeuw behoorde het eiland naar de edelen van Sibenik, net als de meeste andere nabijgelegen eilanden. Het eiland werd eerst geregeld door de bewoners van de omgeving van Sibenik en de vlucht voor vluchtelingen uit de Turkse invasie in de 16e en 17e eeuw. Toen het werd gebouwd St.Peters kerk. Na het einde van de Turkse dreiging en invasies, vluchtelingen terug te keren naar Sibenik, maar sommige van hen blijven wonen op het eiland en de ontwikkeling van deze prachtige kleine plaats. Kaprije heeft een postkantoor, een supermarkt, diverse gezellige bars en een dozijn restaurants met verse vis en uitstekende gerechten die met name worden gewaardeerd door zeilers. Het grootste deel van de dorpelingen zijn nog steeds bezig met de traditionele beroepen zoals landbouw, visserij en zeilen, met name wijn en olijfolie productie. Onlangs op het eiland is de ontwikkeling van het toerisme, en zijn vriendelijke gastheren zullen u voorzien van kwaliteit van de dienstverlening van de particuliere accommodatie in appartementen en kamers en ze zullen er alles aan doen om u zich als thuis. Auto's zijn niet toegestaan ​​op het eiland, dus het is echt gegarandeerd onderbreking van het lawaai, smog en grote drukte. Kaprije cove, gelegen in het zuidwestelijke deel van het eiland is van nature beschermd tegen bijna alle winden en is een populaire bestemming voor veel zeilers die na een volledige dag varen door het naburige Kornati eiland, anker hier voor een veilige slaap. Neem contact op met de eigenaren van de appartementen op Kaprije en bespaar tot 40%. Appartementen, kamers en een eigen accommodatie op eiland Kaprije. Welkom bij Kaprije!

Kaprije Weervoorspelling