Appartementen en privé-accommodatie Imotski

Imotski is een kleine en pittoreske stad in de provincie Split-Dalmatië. Het ligt in het Dalmatische achterland achter de berg Biokovo langs de grens met Bosnië en Herzegovina. Ongeveer 10.000 mensen wonen in Imotski, voornamelijk bezig met de teelt van kiwi's, olijven, wijnstokken, vijgen en de productie van prosciutto. Het bevindt zich op een hoogte van 260 meter waar het Imotsko-veld zich bevindt tot 440 meter waar de stad Imotski is gevestigd....

Sorteer op:

Appartement Modro jezero

Imotski

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

vanaf 25 €

Appartement Modro jezero ( Imotski)

Het appartement bevindt zich in het centrum van Imotski. Afstand van de zee is slechts 20 minuten met de auto. In de omgeving is het prachtige blauwe meer waar het mogelijk is om te zwemmen en te verfrissen.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Modro jezero

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 25 €

Toeristengids - Imotski

Imotski  - Wapen Imotski is een kleine en pittoreske stad in de provincie Split-Dalmatië. Het ligt in het Dalmatische achterland achter de berg Biokovo langs de grens met Bosnië en Herzegovina. Ongeveer 10.000 mensen wonen in Imotski, voornamelijk bezig met de teelt van kiwi's, olijven, wijnstokken, vijgen en de productie van prosciutto. Het bevindt zich op een hoogte van 260 meter waar het Imotsko-veld zich bevindt tot 440 meter waar de stad Imotski is gevestigd. Het heeft een zeer aangenaam mediterraan klimaat dankzij de nabijheid van de Adriatische Zee en de Makarska Riviera, die gemakkelijk te bereiken is dankzij de tunnel door de Biokovo-berg. In de directe omgeving van Imotski zijn er twee parels van de natuur Crveno en het meer van Modro. Modro-meer is perfect om te zwemmen, maar soms is het tijdens zeer hete zomers volledig droog. Boven het meer ligt het 10e eeuwse fort Topana, dat een adembenemend uitzicht biedt over het hele Imotski-gebied. Het Crveno-meer dankt zijn naam aan de rode kleur van de rotsen eromheen. Het is een specifiek meer omdat de minimale diepte 233 meter is en tijdens hoogwater boven de 300 meter, waardoor het een van de diepste karstische meren ter wereld is. Het centrum van Imotski is vol met stenen huizen, straten en trappen, die de oude en nieuwere delen van de stad met elkaar verbinden. Onlangs is het toerisme ontwikkeld dankzij de nabijheid van de beroemde Makarska en de Omis Riviera. Langzaam lokale bewoners bieden appartementen, kamers en oude traditionele stenen huizen voor vakantie met zwembad. Als u een vakantie in alle rust en stilte wilt doorbrengen en omringd door prachtige natuur, dan is Imotski de juiste bestemming voor u. Neem rechtstreeks contact op met de eigenaren van privé-accommodaties en breng een onvergetelijke vakantie door in het mystieke en pittoreske achterland van Dalmatië. Welkom bij Imotski!

Imotski Weervoorspelling