Appartementen en privé-accommodatie Promajna

Promajna is een kleine stad in de Split-Dalmatië, gelegen tussen Baska Voda en Makarska. Promajna werd gebouwd in de 17e eeuw als een dorp van vissers en boeren, die werd beslecht door de bewoners van de nabijgelegen Bast en Podgora. Sinds het midden van de vorige eeuw, groeide het uit tot een toeristische trekpleister met moderne huizen, villa's en appartementen. Promajna wordt gekenmerkt door lange kiezelstenen stranden en de kristalheldere Adriatische...

Sorteer op:

Appartementen Radojkovic

Promajna

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 75 €

Appartementen Snježana Bilić

Promajna

Van zee 200 m
Capaciteit 6 personen

op aanvraag

Appartementen Zoran

Promajna

Van zee 250 m
Capaciteit 20 personen

vanaf 40 €

Appartementen Radojkovic ( Promajna)

Welkom bij de zon en de zee, de bron van het leven, de plek van ontspanning. Schone lucht, door een zachte briesje extra zuurstofverrijking, daalt van de berg Biokovo, over de groene pijnbomen, olijfbomen en wijngaarden, naar de witte zandstranden en baai promajske gemengd met de geur van de kristalheldere zee. Radojkovic Appartementen bevinden zich aan het strand, geschikt voor gezinnen met kleine kinderen ...

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Radojkovic

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 75 €

Appartementen Snježana Bilić ( Promajna)

Onze 2 studio appartementen bieden accommodatie voor 4 personen. De appartementen hebben grote balkons met uitzicht op de zee met een kleine keuken en een eettafel. De kamers zijn uitgerust met airconditioning, satelliet-tv, WI-FI. Er is een parkeerplaats voor het appartement. Promajna ligt op 3 km van Baska Voda en 5 km van Makarska, ver genoeg van de drukte en toch dichtbij entertainment en plezier. Het strand ligt op 150 meter afstand. Excursies: eiland Brac, Hvar: Split Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice ..

Categorisatie Categorisatie - Appartementen  Snježana Bilić

Van zee 200 m
Capaciteit 6 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Zoran ( Promajna)

Apartments Zoran ligt ongeveer 250 meter van het strand in Promajna. Huis appartementen Zoran bestaande uit verschillende appartementen voor 2, 4 en 6 personen. Op de eerste en tweede verdieping zijn er twee studio-appartementen voor 2 personen en een appartement voor 4 personen. Op de derde verdieping is het appartement 4 + 2 met een prachtig uitzicht op zee. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, satelliettelevisie en draadloos internet. Het huis is geschikt voor groepen vrienden of grotere gezinnen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Zoran

Van zee 250 m
Capaciteit 20 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Promajna

Promajna  - Wapen Promajna is een kleine stad in de Split-Dalmatië, gelegen tussen Baska Voda en Makarska. Promajna werd gebouwd in de 17e eeuw als een dorp van vissers en boeren, die werd beslecht door de bewoners van de nabijgelegen Bast en Podgora. Sinds het midden van de vorige eeuw, groeide het uit tot een toeristische trekpleister met moderne huizen, villa's en appartementen. Promajna wordt gekenmerkt door lange kiezelstenen stranden en de kristalheldere Adriatische Zee, dat het de perfecte plek voor een rustige en aangename vakantie maakt, vooral voor gezinnen met kleine kinderen. Promajna heeft diverse restaurants, pizzeria's en cafés, die vaak alleen werken tijdens de zomer toeristische seizoen, wanneer wordt georganiseerd af en toe entertainment evenementen zoals Vissers avond. De nabijheid van Makarska en Baska Voda biedt gasten en toeristen met extra faciliteiten zoals diverse sportieve activiteiten en het nachtleven. Zoeken naar betaalbare particuliere accommodatie in Promajna. Welkom bij Promajna!

Promajna Weervoorspelling