Appartementen en privé-accommodatie Vrlika

Vrlika is een klein stadje in het achterland Dalmatië in Kroatië. Het is gelegen op 470 m boven de zeespiegel aan de rand van Vrlika veld aan de voet van de bergketen Svilaja en Dinara en in de buurt van de rivier Cetina. In de stad veren een zijrivier van de rivier de Cetina, streamen Cesma. Vrlika heeft een zeer aangename microklimaat gegenereerd door het mengen van de sub-mediterraan klimaat met continentale - bergklimaat dankzij zijn geografische...

Sorteer op:

Kamer Pansion Leda

Vrlika

Van zee 10 km
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

Kamer Pansion Leda ( Vrlika)

Leda, Vrlika Gelegen in een prachtig omringd met groene heuvels met uitzicht op de woonkamer met tv, keuken, twee dubbele slaapkamers, twee badkamers, een grote parkeerplaats, barbecue, telefoon, huisdieren welkom.

Categorisatie Categorisatie - Kamer Pansion Leda

Van zee 10 km
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Vrlika

Vrlika  - Wapen Vrlika is een klein stadje in het achterland Dalmatië in Kroatië. Het is gelegen op 470 m boven de zeespiegel aan de rand van Vrlika veld aan de voet van de bergketen Svilaja en Dinara en in de buurt van de rivier Cetina. In de stad veren een zijrivier van de rivier de Cetina, streamen Cesma. Vrlika heeft een zeer aangename microklimaat gegenereerd door het mengen van de sub-mediterraan klimaat met continentale - bergklimaat dankzij zijn geografische ligging. Deze specifieke microklimaat is geschikt voor mensen die moeite hebben met aandoeningen aan de luchtwegen hebben. De geschiedenis van de stad begint in de 7e eeuw, toen de Kroaten naar dit gebied kwam en vormde een dorp dicht bij de bron van de rivier de Cetina. Vrlika is een uitstekend startpunt voor alle liefhebbers van avontuur en natuur. Een aantal van de activiteiten die worden aangeboden zijn wandelen, fietsen, foto jeep safari, klimmen, paardrijden, roeien, jagen en vissen. Zoeken naar de appartementen en goedkope privé-accommodatie in Vrlika. Welkom bij Vrlika!

Vrlika Weervoorspelling