Appartementen en privé-accommodatie Tribanj

Tribanj is een kleine nederzetting in het Velebit-kanaal aan de voet van het Velebit-gebergte. Het ligt op slechts tien kilometer ten noorden van Starigrad Paklenica, waartoe het administratief behoort. Tribanj - Kruščica, Šibuljina en Sv. Marija Magdalena zijn zeer kleine vissers- en toeristenplaatsen in de diepe baaien van het noordwestelijke deel van de Paklenica Riviera. Inwoners van deze kleine nederzettingen waren aanvankelijk betrokken bij...

Sorteer op:

Appartementen Duboka Kruščica

Tribanj

Van zee 10 m
Capaciteit 15 personen

vanaf 40 €

Appartementen Vila Kata

Tribanj

Van zee 10 m
Capaciteit 14 personen

vanaf 40 €

Appartementen Jako

Tribanj

Van zee 300 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 70 €

Appartementen Duboka Kruščica ( Tribanj)

Een huis met drie appartementen in Tribanj Krušcica, vlakbij Starigrad Paklenica (ongeveer 12 km van Starigrad Paklenica). Gelegen op 30 km van de afslag van de snelweg Zagreb-Split. Het ligt 13 km van het Nationaal Park Paklenica, een plaats die beroemd is onder klimmers. 60 km van Zadar, historische en culturele stad in Zuid-Kroatië. Huis heeft drie nieuwe appartementen, voor 4-6 personen. Het is 40 meter van het strand, rustig en natuurlijk gelegen. Dit deel van Kroatië staat bekend om zijn ongerepte schoonheid en unieke sfeer. Deze plek is ideaal voor mensen die van de bergen en de zee houden. De appartementen zijn comfortabel, modern en goed uitgerust. Elke kamer is voorzien van airconditioning, satelliet-tv. Onze klanten kunnen rekenen op onze vriendschap en bereidheid om te allen tijde tijdens uw verblijf te helpen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Duboka Kruščica

Van zee 10 m
Capaciteit 15 personen

Prijs vanaf 40 €

Appartementen Vila Kata ( Tribanj)

De villa heeft twee grote en comfortabele nieuwe appartementen voor grote gezinnen of meer mensen. Appartement 1 is geschikt voor 4-6 personen ligt aan de noordkant. Het bestaat uit een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Appartement 2 is geschikt voor 6-8 personen met uitzicht op de zee met uitzicht op het strand. Het bestaat uit een keuken, woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. De keukens zijn uitgerust met bestek en kookgerei, oven, sap, blender, waterkoker en waterkoelers. Het gebruik van internet en airconditioning. De badkamers hebben een douche. Voorseizoen prijs Per persoon 20 euro. Prijs voor het seizoen: Per persoon 30 euro. In de nabijheid van het nationale park is Starigrad Paklenica ideaal voor excursies en voor wandelaars en voor degenen die het willen en kunnen worden. Welkom, we kijken ernaar uit om u te zien !!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Vila Kata

Van zee 10 m
Capaciteit 14 personen

Prijs vanaf 40 €

Appartementen Jako ( Tribanj)

Kun je niet gewoon luisteren naar stadslawaai en leven in een druk dagelijks leven? Trakteer uzelf op een vakantie die u verdient en geniet van de prachtige blauwe zee, voel de wind, de geur van dennen en de zonnestralen op uw gezicht :) Ervaar de onvergetelijke charme van een klein vissersdorpje aan de voet van het Velebit Kanaal, badend door de golven van de zee en breng je de perfecte herinneringen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Jako

Van zee 300 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 70 €

Toeristengids - Tribanj

Tribanj  - Wapen Tribanj is een kleine nederzetting in het Velebit-kanaal aan de voet van het Velebit-gebergte. Het ligt op slechts tien kilometer ten noorden van Starigrad Paklenica, waartoe het administratief behoort. Tribanj - Kruščica, Šibuljina en Sv. Marija Magdalena zijn zeer kleine vissers- en toeristenplaatsen in de diepe baaien van het noordwestelijke deel van de Paklenica Riviera. Inwoners van deze kleine nederzettingen waren aanvankelijk betrokken bij de visserij, maar met de ontwikkeling van het toerisme, zijn ze offereing appartementen en kamers als onderdeel van particuliere accommodatie. Tribanj is de ideale plek voor een rustige familiefeest in een natuurlijke omgeving, omdat er geen massatoerisme, verkeer of mensen zijn, zelfs niet midden in het zomerseizoen. De zee is zeer schoon en het is een waar genoegen om te zwemmen in de Adriatische zee met uitzicht op het prachtige eiland Pag. Vanaf de Tribanj is er een bergweg naar Ljubotić, een idyllisch dorpje op de berg Velebit, waar u de traditionele manier van leven kunt zien en ervaren. Vlakbij ligt ook het beroemde Nationale Park Paklenica, dat alle natuurliefhebbers zal verrassen met zijn zuivere lucht, bergklimaat en imposante rotsen. Breng uw vakantie door in een zeer rustige omgeving van het kleine Tribanj en boek uw ideale appartement, kamer of vakantiehuis direct bij de eigenaars van de accommodatie. Welkom bij Tribanj!

Tribanj Weervoorspelling