Appartementen en privé-accommodatie Sveti Juraj

Sveti Juraj is een klein kustplaatsje gelegen aan de voet van de Velebit 10 kilometer ten zuiden van de stad Senj. In de prehistorie was hier het kleine dorp Lopsica, en op de oude begraafplaats zijn nog steeds de overblijfselen te zien van de middeleeuwse kerk van St. Philip en James. Tegenwoordig woont hier ongeveer 700 inwoners voornamelijk bezig met visserij en toerisme. Het hoort administratief bij de stad Senj. In het centrum is er een prachtig...

Sorteer op:

1 recensie - 5/5

Appartementen Borić

Sveti Juraj

Van zee 150 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 30 €

1 recensie - 5/5
Appartementen Borić ( Sveti Juraj)

Appartementen Borić liggen op slechts tweehonderd meter afstand van het centrum van Sveti Juraj met een prachtig uitzicht op de zee, het strand en de eilanden. Wij bieden twee goed uitgeruste wooneenheden: een studio-appartement voor twee personen - 48 m2 en een appartement voor vier personen - 56 m2. Beide appartementen hebben overdekte balkons, een terras en een beveiligde parkeerplaats.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Borić

Van zee 150 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 30 €

Toeristengids - Sveti Juraj

Sveti Juraj  - Wapen Sveti Juraj is een klein kustplaatsje gelegen aan de voet van de Velebit 10 kilometer ten zuiden van de stad Senj. In de prehistorie was hier het kleine dorp Lopsica, en op de oude begraafplaats zijn nog steeds de overblijfselen te zien van de middeleeuwse kerk van St. Philip en James. Tegenwoordig woont hier ongeveer 700 inwoners voornamelijk bezig met visserij en toerisme. Het hoort administratief bij de stad Senj. In het centrum is er een prachtig strand, en degenen die iets meer intimiteit en privacy willen, kunnen hun vrede vinden in tal van verborgen baaien. De plaats is erg rustig en stil zonder grote zomerdrukte dus het is ideaal voor iedereen die wil ontsnappen aan het lawaai en de vervuiling van de stad. Sveti Juraj is niet alleen een toeristenoord, maar ook bekend om de productie van bloemenhoning. In de buurt is het Noordelijke Velebit Nationaal Park dat alle liefhebbers van natuur en wandelen zal verrukken. Accommodatie wordt uitsluitend aangeboden in privé-appartementen, kamers en vakantiehuizen binnen privé-familie-accommodatie. Neem rechtstreeks contact op met de eigenaren van privé-accommodaties en breng een rustige familievakantie door op deze kleine idyllische plek aan de voet van de berg Velebit. Welkom bij Sveti Juraj!

Sveti Juraj Weervoorspelling