Appartementen en privé-accommodatie Slavonski Brod

Slavonski Brod is de hoofdstad van Brod-Posavina provincie in Kroatië. Afhankelijk van de omvang en het belang, het is de tweede belangrijkste stad in Slavonië net achter Osijek. Het is gelegen aan de noordelijke oever van de rivier de Sava, op de grens met Bosnië en Herzegovina en het heeft meer dan 60.000 inwoners. Het is belangrijk verkeersknooppunt, waar zijn het passeren van belangrijke internationale wegen, spoor en rivier routes tussen West-...

Sorteer op:

Kamer Levicki

Slavonski Brod

Van zee 10 km
Capaciteit 17 personen

op aanvraag

Kamer Kolonija

Slavonski Brod

Van zee 10 km
Capaciteit 6 personen

op aanvraag

Kamer Magnus

Slavonski Brod

Van zee 10 km
Capaciteit 19 personen

op aanvraag

Kamer Levicki ( Slavonski Brod)

Levicki kamers zijn gelegen in het voetgangersgebied van het centrum van Slavonski Brod, op een discrete locatie, op slechts een paar meter van het plein naljepšeg in Kroatië. Kamers Levicki zijn kwaliteitsinterieurs en diensten bieden het beste comfort voor uitputting. In vijf comfortabele kamers in ons aanbod bieden wij superieure kwaliteit rust en garanderen wij volledige voldoening. Alle kamers zijn nieuw ingericht met een aparte badkamer. De kamers zijn uitgerust met tv, airconditioning, minibar, telefoon, gratis internet, haardroger ... Kom zelf eens kijken.

Categorisatie Categorisatie - Kamer Levicki

Van zee 10 km
Capaciteit 17 personen

Prijs op aanvraag

Kamer Kolonija ( Slavonski Brod)

1. Wij huren twee slaapkamer appartement voor een lange tijd. Geschikt voor bouwbedrijven en andere groepen die in Sl. Brod. 2. Huur 2 slaapkamers voor een langere periode met eigen keuken, badkamer, balkon, internettoegang, kamers zijn volledig ingericht. Prioriteit wordt gegeven aan veldwerkers of mannen. Telefoon: +385 35 491 238 Mobiel: +385 92 292 0952. Uitrusting: TV, bed. bureau, stoel, adsl. Beschikbaarheid: in de keuken, gebruik de badkamer

Categorisatie Categorisatie - Kamer Kolonija

Van zee 10 km
Capaciteit 6 personen

Prijs op aanvraag

Kamer Magnus ( Slavonski Brod)

Magnus Youth-rooms voor de nacht, we zijn zeer dicht bij algemene ziekenhuizen en markten. We hebben 8 kamers, waarvan 3 kamers met een tweepersoonsbed, 2 kamers zijn triples, 2 single en 1 single. Wij bieden ook bed and breakfast aan. In ons huis hebben we ruimte voor 50 personen voor het organiseren van recepties, presentaties en vergaderingen.

Categorisatie Categorisatie - Kamer Magnus

Van zee 10 km
Capaciteit 19 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Slavonski Brod

Slavonski Brod  - Wapen Slavonski Brod is de hoofdstad van Brod-Posavina provincie in Kroatië. Afhankelijk van de omvang en het belang, het is de tweede belangrijkste stad in Slavonië net achter Osijek. Het is gelegen aan de noordelijke oever van de rivier de Sava, op de grens met Bosnië en Herzegovina en het heeft meer dan 60.000 inwoners. Het is belangrijk verkeersknooppunt, waar zijn het passeren van belangrijke internationale wegen, spoor en rivier routes tussen West- en Zuidoost-Europa. De nederzettingen in dit deel van Kroatië langs de rivier de Sava werd bewoond in de prehistorie, 2000 jaar geleden was een oude Romeinse nederzetting Marseille. Vandaag Slavonski Brod is moderne stad vol levendigheid, en de laatste tijd de focus ligt op de ontwikkeling van het toerisme en dienstverlenende bedrijven. Accommodatie in de stad wordt aangeboden in hotels, maar ook in prive appartementen, kamers en vakantiehuizen, die prijs is veel meer aanvaardbaar. Het is uitgeroepen tot de mooiste stad van Kroatië, over de keuze van de Kroatische Tourist Board in 2009. Er is een erfgoed - Brod fort uit de 18e eeuw, dat is de grootste en belangrijkste vestingwerk monument op het vasteland van Kroatië. We raden een bezoek aan het huis van Ivana Brlić Mažuranić, een wereldwijd beroemd schrijver voor kinderen op het centrale plein, een van de grootste en mooiste in Kroatië. Na een lange wandeling langs de oever van de rivier de Sava, kan honger tevreden te zijn in vele restaurants die authentieke heerlijke Slavische specialiteiten en wijnen aan te bieden. Wij nodigen u uit om deze oude Slavonische stad te bezoeken, reserveer uw ideale appartement of een kamer en ontdek de verborgen charmes van Slavonië en de Kroatische vasteland. Betaalbare particuliere accommodatie in Slavonski Brod. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Slavonski Brod goedkoper tot 40%. Welkom in Slavonski Brod!

Slavonski Brod Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Slavonski Brod