Appartementen en privé-accommodatie Obrovac

Obrovac is een kleine stad in de provincie van Zadar in Kroatië. Het is gelegen in een prachtige canyon van de rivier Zrmanja, op 12 km van de samenvloeiing met de zee, en 45 kilometer ten oosten van de stad Zadar. Het ontwikkelde zich op het kruispunt naar Zadar, Sibenik en Knin, aan de voet van de Velebit berg. afwikkeling van vandaag Obrovac ontwikkeld rond het middeleeuwse fort op de heuvel, en in de documenten die het voor het eerst vermeld...

Sorteer op:

Appartement Ada

Obrovac

Van zee 35 km
Capaciteit 8 personen

op aanvraag

Appartement Ada ( Obrovac)

Ons aanbod bestaat uit twee appartementen. Het appartement heeft een aparte ingang, een woonkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en een kitchenette en een terras. Een ander appartement heeft 3 slaapkamers: 1 tweepersoonsbed, 2 met vier slaapkamers, een gedeelde badkamer en een kitchenette en een balkon.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Ada

Van zee 35 km
Capaciteit 8 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Obrovac

Obrovac  - Wapen Obrovac is een kleine stad in de provincie van Zadar in Kroatië. Het is gelegen in een prachtige canyon van de rivier Zrmanja, op 12 km van de samenvloeiing met de zee, en 45 kilometer ten oosten van de stad Zadar. Het ontwikkelde zich op het kruispunt naar Zadar, Sibenik en Knin, aan de voet van de Velebit berg. afwikkeling van vandaag Obrovac ontwikkeld rond het middeleeuwse fort op de heuvel, en in de documenten die het voor het eerst vermeld in de 15e eeuw als Obrouec. Het was in het bezit van de Krbava prinsen Kurjakovic tot de 16e eeuw toen het werd bezet door de Turken. Dan begint een turbulente periode voor Obrovac, die meerdere malen veroverd en ontslagen was. Na de definitieve beëindiging van de Turkse dreiging in de 18e eeuw, de plaats langzaam ontwikkeld. Tegenwoordig is het een kleine, pittoreske stad, die meer en meer bezoekers trekt, voornamelijk te wijten aan de natuurlijke schoonheid van de canyon van de rivier Zrmanja, waar u kunt genieten in raften, kajakken en zwemmen in dit mooie schone en heldere rivier. Novigrad en Karin zee, twee prachtige zee baaien liggen op slechts tien kilometer, dus het is mogelijk om te zwemmen en zonnebaden op de prachtige stranden. Obrovac heeft een rijke verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes, die lams- en geitenvlees gekookt, geroosterd, gebakken of gegrild, kaas, bas en donuts omvat. Bezoek Obrovac, dit kleine pittoreske Dalmatische stad en breng een vakantie in alle rust en ongerepte natuur. Zoek naar goedkope appartementen, kamers en vakantiehuizen te huur in Obrovac. Neem rechtstreeks contact eigenaren van particuliere accommodatie, en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Welkom bij Obrovac!

Obrovac Weervoorspelling