Appartementen en privé-accommodatie Motovun

Motovun is een pittoresk middeleeuws stadje in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen in het binnenland van Istrië, op 270-meter hoge heuvel in de buurt van de steden van Buzet en Pazin, ongeveer twintig kilometer van de westelijke kust van Istrië. De plaats werd bewoond sinds de prehistorie, toen het werd bewoond door de oude Kelten en de Illyriërs. Het was vernoemd naar het Keltische woord Montona, welke stad in de bergen betekent....

Sorteer op:

Vakantiehuis Valentino Motovun

Motovun

Van zee 20 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 160 €

Vakantiehuis Karla-Valentina

Motovun

Van zee 20 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 10 €

Kamers Casa Rossa Motovun

Motovun

Van zee 30 km
Capaciteit 14 personen

vanaf 42 €

Vakantiehuis Valentino Motovun ( Motovun)

Het huis is gelegen in het centrum van Istrië, op slechts 2,5 km afstand van de stad Motovun. Het huis is gelegen aan de voet van Motovun, omringd door wijngaarden, waaruit een adembenemend uitzicht op Motovun biedt. Op de eerste en tweede verdieping zijn kamers gevestigd. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Op de begane grond is een keuken en woonkamer. Aan de voorkant van het huis is een groot terras. Buitenzwembad van 24 m2. Parkeren bevindt zich op het perceel. Met een rustige vakantie biedt elke natuurliefhebber in dit bijzondere evenement een gevarieerd aanbod aan actieve vakanties. Om dit een geweldig aanbod nog beter te maken, geeft uw gastheer, familie Valenta u een voucher met 10% korting in het restaurant en de wijnwinkel in het centrum van Motovun.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Valentino Motovun

Van zee 20 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 160 €

Vakantiehuis Karla-Valentina ( Motovun)

Vakantiehuis Karla-Valentina, eigendom van de familie Jugovac, ligt in Skropeti (Istrië). Accommodatie ligt op 30 km van het dichtstbijzijnde strand en 20 km van het centrum. Een accommodatie-eenheid is geschikt voor minimaal 4 en maximaal 8 personen. De gasten beschikken over: balkon / terras, tuingrondstuk, vaatwasser, zilverwerk en keukengerei, satelliettelevisie, internettoegang, verwarming, beddengoed, handdoeken, wasmachine, barbecue. Adres: Skropeti 33, 52424 Motovun, Istra contact: valentinajugovac@gmail.com

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Karla-Valentina

Van zee 20 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 10 €

Kamers Casa Rossa Motovun ( Motovun)

Casa Rossa, een unieke faciliteit door de ligging, omdat het omgeven is door prachtige wijngaarden en een adembenemend uitzicht heeft op het middeleeuwse stadje Motovun. Daarnaast biedt Casa Rossa accommodatie in zeer moderne kamers met airconditioning en een eigen badkamer die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende gasten. Er zijn 8 personen in het gebouw, waarvan 4 tweepersoonskamers en vier eenpersoonskamers. Naast overnachtingen bieden wij ook gerechten aan die gebaseerd zijn op de traditie van de Istrische keuken, een wijnbank die uniek is in zijn aanbod en professionele medewerkers die u zullen verrassen met hun vriendelijkheid. Gasttevredenheid is voor ons uitermate belangrijk, want een tevreden gast is een gast die altijd terugkomt.

Categorisatie Categorisatie - Kamers Casa Rossa Motovun

Van zee 30 km
Capaciteit 14 personen

Prijs vanaf 42 €

Toeristengids - Motovun

Motovun  - Wapen Motovun is een pittoresk middeleeuws stadje in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen in het binnenland van Istrië, op 270-meter hoge heuvel in de buurt van de steden van Buzet en Pazin, ongeveer twintig kilometer van de westelijke kust van Istrië. De plaats werd bewoond sinds de prehistorie, toen het werd bewoond door de oude Kelten en de Illyriërs. Het was vernoemd naar het Keltische woord Montona, welke stad in de bergen betekent. In de 10e en 11e eeuw eigendom van Porec bisschoppen, en uit de 12e tot de 18e eeuw was het onder de Venetiaanse overheersing, toen werd ontwikkeld en kreeg zijn huidige uiterlijk. In deze periode werden gebouwd massieve muren die de stad omringen, en vandaag dienen als een promenade van die mooi uitzicht op alle vier de zijden van de centrale Istrië. Binnen de stad zijn goed bewaard gebleven torens, stadspoorten, stenen straten en stenen huizen die elementen van de Romaanse, gotische en Renaissance, dat is een typisch voorbeeld van de Venetiaanse koloniale architectuur bevatten. Vandaag de dag, het dorp heeft ongeveer 1000 inwoners en de ruggengraat van de economie samen met de landbouw is het toerisme dankzij zijn unieke ligging, de prachtige natuur en de middeleeuwse charme die heeft overleefd tot op de dag. Accommodatie in Motovun zijn te vinden in verschillende kleine familie hotels en een aantal appartementen, kamers en vakantiewoningen in het kader van een private familie accommodatie. Motovun is omgeven door dichte bossen en weiden, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of te gaan in georganiseerd truffeljacht, en geniet van de frisse lucht en de bedwelmende geuren van de natuur. Onlangs werd gebouwd paragliding vliegveld van waaruit u kunt stijgen en ervaar deze stad en het hele Midden-Istrië van boven. Van vele culturele en entertainment evenementen vermelden waard is wereldberoemd Motovun Film Festival, die hier elk jaar wordt gehouden in eind juli. Bezoek Motovun, deze romantische middeleeuwse stad en geniet in het prachtige en adembenemende uitzichten. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Motovun en de omgeving. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Motovun goedkoper tot 40% zonder dure makelaarskosten. Welkom bij Motovun!

Motovun Weervoorspelling