Appartementen en privé-accommodatie Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi is een kleine nederzetting en gemeente in de regio Osijek-Baranja. Het ligt in Baranja, in het uiterste oosten van Kroatië, niet ver van Osijek. In de gemeente Knezovi Vinogradi zijn er ongeveer 5000 inwoners, voornamelijk actief in de veeteelt en landbouw van verschillende landbouwgewassen, voornamelijk graan en wijnstokken. Onlangs wordt het toerisme op het platteland, op jacht en in de visserij steeds meer ontwikkeld. Hier is...

Sorteer op:

Kamers Irena

Kneževi Vinogradi

Van zee 10 km
Capaciteit 7 personen

vanaf 12 €

Kamers Irena ( Kneževi Vinogradi)

Bent u op zoek naar een heiligdom voor een pauze van de dagelijkse rush, spanning en stress van het moderne leven, is het de juiste plaats voor u in de gemeente Kneževi Vinogradi in Baranya, waar een bijzondere karakter van de wijngaarden van Baranya u omarmt. Als u vakantie wilt in een rustige en stille omgeving, dan bent u op de juiste plek. Onze kamers bevinden zich in de mooiste straat van ons dorp. Wij helpen u bij het selecteren en organiseren van tours in de nabijgelegen toeristische bestemmingen, wijnkelders, resorts en historische monumenten.

Categorisatie Categorisatie - Kamers Irena

Van zee 10 km
Capaciteit 7 personen

Prijs vanaf 12 €

Toeristengids - Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi  - Wapen Kneževi Vinogradi is een kleine nederzetting en gemeente in de regio Osijek-Baranja. Het ligt in Baranja, in het uiterste oosten van Kroatië, niet ver van Osijek. In de gemeente Knezovi Vinogradi zijn er ongeveer 5000 inwoners, voornamelijk actief in de veeteelt en landbouw van verschillende landbouwgewassen, voornamelijk graan en wijnstokken. Onlangs wordt het toerisme op het platteland, op jacht en in de visserij steeds meer ontwikkeld. Hier is een favoriete zomerbestemming voor inwoners van de hele regio die traditioneel genieten in de zwembaden en het rijke toeristische aanbod van het sport- en recreatiecentrum "Bazeni". De plaats is zeer rustig en idyllisch en ideaal om te ontsnappen aan de smog en de drukte van de stad. In de omgeving is het natuurpark Kopački rit, waar natuurliefhebbers kunnen genieten van de rijke dierenwereld, met name de vogels. Accommodatie wordt aangeboden op tal van lokale boerderijen waar u de rijke traditie en het culturele erfgoed van Baranja kunt leren kennen. U kunt ook Slavische specialiteiten proeven, zoals kulen of topkwaliteit Baranja-wijnen. Welkom bij Kneževi Vinogradi.

Kneževi Vinogradi Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Kneževi Vinogradi