Appartementen en privé-accommodatie Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja is een kleine pittoreske plaats aan de zuidkust van het eiland Hvar, 12 km ten oosten van de stad Hvar. Het ligt onder de hoogste top van het eiland Hvar - Sveti Nikola (626 meter boven zeeniveau). Er wonen ongeveer 150 permanente bewoners in het gebied, voornamelijk actief in de landbouw (olijventeelt en wijnbouw), visserij en toerisme. Hier wordt een van de beste Kroatische zwarte wijnen geproduceerd - Plavac mali. De kust rond Sveta...

Sorteer op:

Appartementen Villa Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Van zee 30 m
Capaciteit 15 personen

vanaf 39 €

Appartementen VILA IRMING

Hvar - Sveta Nedjelja

Van zee 20 m
Capaciteit 15 personen

vanaf 59 €

Appartementen Villa Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Sveta Nedjelja (Heilige Zondag) is een plek voor indrukken voor inspiraties! die zich in het zuidelijke deel van het eiland bevinden. Direct aan de zee (ca. 25 m) ligt het perceel ongeveer 800 m2, op een lichte 25 ° helling. Een verharde weg leidt naar de villa, die vrijstaand is en in een dennenbos ligt. Onderaan het perceel is een garage voor 6 auto's. Er is een gemeentelijk watertoevoersysteem, driefasestroom, telefoon, GSM-signaal en draadloos internet. Hieronder is de villa een spoor om boten in te duwen en ze uit de zee te trekken. Onder de villa is een nieuw klein verharde strand !!! De jachthaven en het strand liggen op 100 meter van de villa en er is een prachtig exotisch kiezelstrand op ongeveer 400 meter, die u door een romantische weg nadert. Als u van gratis klimmen, avonturen houdt, is er ook een meer exotisch strand gelegen in een pittoreske en verlaten lagune, ongeveer 700 meter, relais paradijs Piscena ongeveer 3000 m en Lutshistshe ongeveer 2500 meter van de villa (een oase voor naturisten). Er is een cascaded gebied in de dennenbos, recreatiebad ca. 24 m² met zeewater, geschikt voor volleybal, tafeltennis, badminton etc. Elke kamer in de villa biedt uitzicht op de zee en er is een gemeenschappelijke woonkamer van 40 m2 met een opening op een halfcirkelvormig terras en een tuin aan de zee. De tuin heeft een verplaatsbare barbecue beschikbaar voor gebruik, en er is gratis gebruik van ligstoelen of schommel en hangmatten, evenals schaken en kaarten, enz.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Villa Irming

Van zee 30 m
Capaciteit 15 personen

Prijs vanaf 39 €

Appartementen VILA IRMING ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Direct tegenover de zee (op ca. 25 m afstand) is het huis verdeeld in drie verdiepingen,  het deel van de begane grond dat wordt gebruikt door de eigenaars, een deel van de begane grond, de eerste verdieping en een gedeelte van de zolder dat gereserveerd is voor de gasten. Je ontmoet de eigenaars alleen in het voorbijgaan,  of wanneer je met hen wilt praten, of op 100 meter van de romantische liefdesrots! Het perceel is ongeveer 800 m2, op een lichte helling van 25 °. Een verharde weg leidt naar de villa, die is vrijstaand en gelegen in een dennenbos. Aan de onderkant van het perceel is een garage voor 6 auto's. Er is een gemeentelijk watervoorzieningssysteem, driefasenstroom, telefoon en GSM-signaal. Onder de villa is een pad om boten in te duwen en ze uit de zee te trekken. De jachthaven en het strand liggen op 100 meter afstand van de villa. Er is een gecascadeerd gebied in het dennenbos geschikt voor volleybal, tafeltennis, badminton etc. Elke kamer in de villa biedt uitzicht op de zee, en er is een gemeenschappelijke woonkamer van 40 m2 met een opening naar een halfrond terras en tuin met uitzicht op zee. In de tuin is een barbecuestel waar u het gas kunt gebruiken en er is gratis gebruik van ligstoelen of een recreatiebad met schommel en hangmatten met zeewater van ongeveer 24 m2, evenals schaken en kaarten enz. Alle kamers hebben privéfaciliteiten, met een loggia of terras of balkon met uitzicht op de zee. Elke kamer heeft een koelkast en waardevolle spullen, geld, documenten enz. Gratis gebruik van de kluis voor opslag van extra in rekening gebrachte diensten. Gebruik van wasmachine.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen VILA IRMING

Van zee 20 m
Capaciteit 15 personen

Prijs vanaf 59 €

Toeristengids - Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Wapen Sveta Nedjelja is een kleine pittoreske plaats aan de zuidkust van het eiland Hvar, 12 km ten oosten van de stad Hvar. Het ligt onder de hoogste top van het eiland Hvar - Sveti Nikola (626 meter boven zeeniveau). Er wonen ongeveer 150 permanente bewoners in het gebied, voornamelijk actief in de landbouw (olijventeelt en wijnbouw), visserij en toerisme. Hier wordt een van de beste Kroatische zwarte wijnen geproduceerd - Plavac mali. De kust rond Sveta Nedjelja is zeer ingesprongen en heeft verschillende verborgen baaien met prachtige kiezelstranden waar u kunt genieten in de ongerepte natuur en de kristalheldere zee. Taxiboten rijden dagelijks naar het nabijgelegen eiland Scedro, een oase van rust en stilte, met een naaktstrand. U kunt ook gaan vissen, windsurfen en wandelen naar de grot boven de plaats en de hoogste top van het eiland, waardoor u een onvergetelijk uitzicht heeft op de eilanden Vis, Brač, Korčula en het schiereiland Pelješac. In de directe omgeving zijn talloze hoge en steile kliffen, ideaal voor alle liefhebbers van adrenaline en gratis klimliefhebbers. Voor degenen die op zoek zijn naar een goed nachtleven, is de nabijgelegen stad Hvar de onmisbare bestemming die over de hele wereld bekend is. Sveta Nedjelja is een ideale plek voor een rustige familievakantie en u kunt betaalbare privé-accommodatie vinden in hoogwaardige appartementen en kamers. Neem rechtstreeks contact op met de eigenaren van privé-accommodaties en bespaar tot 40% op dure bemiddelingskosten. Hoewel de plaats erg klein is, is hier een kleine supermarkt en een aantal toprestaurants waar u alle Dalmatische specialiteiten kunt proeven en natuurlijk verse vis. Welkom op het eiland Hvar en Sveta Nedjelja!

Hvar - Sveta Nedjelja Weervoorspelling