Appartementen en privé-accommodatie Drvenik Mali

Drvenik Mali is een kleine pittoreske eiland in Split-Dalmatië in Kroatië. Het ligt ongeveer 10 nautische mijl ten zuidwesten van de stad Trogir, en 1 nautische mijl ten westen van Drvenik Veli, waarvan het wordt gescheiden door de Straat van Drvenik deuren. Drvenik Mali heeft een oppervlakte van slechts 3,40 km2, en de hoogste top van Glavica ligt in het westen van het eiland en is slechts 79 meter hoog. Het eiland is voornamelijk gevestigd in...

Sorteer op:

Vakantiehuis Vila SanAdrija

Drvenik Mali

Van zee 150 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 150 €

Vakantiehuizen Veronika

Drvenik Mali

Van zee 200 m
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

Vakantiehuis Vila SanAdrija ( Drvenik Mali)

Het huis bestaat uit 3 slaapkamers, een woonkamer met keuken en eetkamer en twee badkamers. Het mooiste deel van het huis is overdekt terras met open haard. Het is geschikt voor 6 + 2 personen. Het huis is geschikt voor twee gezinnen. Drvenik Mali omgeven door helder water is een eiland in de buurt van Trogir is verbonden met de stad Trogir met de veerboot, die drie keer per dag rijdt. Drvenik Mali is een eiland van vrede, rust, unieke natuurlijke schoonheid en uitzonderlijk helder water. Dit is de perfecte vakantiebestemming weg van de bewoonde wereld en is een echte uitdaging voor alle moderne Robinson. Als u op zoek bent naar een rijke weelderige mediterrane vegetatie, originele sfeer en authentieke eilandsfeer, dan is Drvenik Mali de juiste keuze voor u.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Vila SanAdrija

Van zee 150 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 150 €

Vakantiehuizen Veronika ( Drvenik Mali)

Op Drvenik Mali is dit prachtige huis dat u uitnodigt naar een welverdiende vakantie met familie of vrienden. Het is ideaal voor degenen die wegkomen van de stedelijke menigte en vrede willen. Omringd door de natuur is een aangenaam exterieur en comfortabel interieur. Huis grootte is 50 m2, en daarin heb je alles wat je nodig hebt (keuken, eetkamer, badkamer, 2 slaapkamers). Het huis is ontworpen voor 5 personen. In de achtertuin barbecue en overdekt terras voor een aangename avond van socialiseren.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuizen Veronika

Van zee 200 m
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Drvenik Mali

Drvenik Mali  - Wapen Drvenik Mali is een kleine pittoreske eiland in Split-Dalmatië in Kroatië. Het ligt ongeveer 10 nautische mijl ten zuidwesten van de stad Trogir, en 1 nautische mijl ten westen van Drvenik Veli, waarvan het wordt gescheiden door de Straat van Drvenik deuren. Drvenik Mali heeft een oppervlakte van slechts 3,40 km2, en de hoogste top van Glavica ligt in het westen van het eiland en is slechts 79 meter hoog. Het eiland is voornamelijk gevestigd in het centrale en oostelijke deel waar woont slechts ongeveer 50 permanente bewoners. De dorpelingen zijn bezig met het toerisme, visserij en landbouw, met name de teelt van olijfbomen en johannesbroodbomen. Het hele eiland is omgeven door prachtige zand- en kiezelstenen baaien en stranden en kristalheldere blauwe zee. In aanvulling op olijfbomen en johannesbroodbomen, Drvenik Mali is rijk aan lage mediterrane vegetatie en geneeskrachtige mediterrane kruiden. Het eiland heeft geen verharde wegen, en is het verboden om auto's te gebruiken. Dit alles maakt Drvenik Mali ware oase van ongerepte natuur die goed bewaard gebleven en dat is niet verwoest met moderne gebouwen. Met het vasteland is verbonden met de veerboot naar Trogir en Seget Donji. Naast de winkel, restaurant en koffie bar zijn er ook tal van appartementen, kamers en vakantiehuizen te huur als onderdeel van een particuliere familie accommodatie. Bezoek Drvenik Mali, oase van rust, rust en authentieke mediterrane schoonheid, en breng je vakantie in de ongerepte natuur vol zon, warmte en schone zee. Zoek naar goedkope privé-accommodatie op het eiland Drvenik Mali. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen, kamers en vakantiehuizen, en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Welkom op het eiland Drvenik Mali!

Drvenik Mali Weervoorspelling